To All The Boys 3: Always and Forever staat nu op Netflix

To All The Boys-fans, het is tijd voor feest! Want… Er komt een derde film aan op Netflix getiteld To All The Boys: Always and Forever. Vanaf 12 februari is de film wereldwijd te bekijken op de streamingdienst, dus ook in Nederland. Hieronder vind je meer informatie over de reeks van romantische dramafilms die gebaseerd zijn op de gelijknamige en succesvolle To All The Boys-boeken van Jenny Han.

To All The Boys: Always and Forever (2021) op Netflix in Nederland

Er worden weer heel veel nieuwe films en series op Netflix in februari 2021 verwacht, waaronder het achtste en laatste seizoen van Homeland en natuurlijk de derde film van To All The Boys, getiteld Always and Forever. Dit goede nieuws komt nadat we al een fantastische eerste maand van het jaar hebben gehad met onder andere het elfde en laatste seizoen van Modern Family verschenen en seizoen 8B van Suits. Veel kijkplezier met al deze toptitels en bekijk hieronder vooral even het verhaal en de trailer van To All The Boys: Always and Forever.

Verhaal

Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriend Peter.

→ Bekijk nu alles van To All The Boys 📚

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de derde To All The Boys-film uit de reeks op Netflix.


Details van de film

Titel: To All The Boys: Always and Forever
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 1 uur en 49 minuten
Categorie: Drama, Romantiek
Cast: Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, Anna Cathcart, Ross Butler, Madeleine Arthur, Sarayu Blue en John Corbett
Regie: Michael Fimognari
Scenario: Katie Lovejoy
Productie: Matt Kaplan
Gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van: Jenny Han

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.