Derde seizoen van DC-superheldenserie ‘Titans’ is nu te zien op Netflix

De DC-superheldenserie Titans is een absoluut kijkcijferkanon en weet met een 7,6 uit ruim 86.000 beoordelingen ook een prima cijfer bij IMDb in de wacht te slepen. Nadat we ruim een jaar hebben moeten wachten sinds de lancering van S2 op 1 oktober 2020, kunnen we nu uitkijken naar de release van de derde set afleveringen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Titans seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Titans seizoen 3 op Netflix Nederland?

Deze zomer werd het derde seizoen van Titans uitgezonden op HBO Max in de Verenigde Staten. Het seizoen ging van start op 12 augustus 2021 en kwam op 21 oktober 2021 tot een einde. Het was even de vraag of de komst van HBO Max naar Nederland in 2022 ervoor zou zorgen dat Netflix deze rechten niet zou verkrijgen, maar gelukkig hebben we goed nieuws.

We zijn er namelijk achter gekomen dat het derde seizoen van de superheldenserie op woensdag 8 december 2021 in première gaat bij Netflix in Nederland! Nog even aftellen en je kunt dus weer naar nieuwe afleveringen van Titans kijken!

→ Alle seizoenen van Titans vind je ook hier 🦸‍♂️

Waar gaat het verhaal van Titans over?

Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.

TitelTitans
Jaar2018
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
GenreActie, Avontuur, Misdaad
IMDb7,6 uit 86.000 stemmen
CastBrenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Ryan Potter, Curran Walters, Conor Leslie, Joshua Orpin, Alan Ritchson, Minka Kelly
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Titans seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws voor de liefhebbers van deze superheldenserie, want op 16 oktober 2021 bracht HBO Max het mooie nieuws naar buiten dat Titans officieel verlengd is met een vierde seizoen! Naar alle waarschijnlijkheid komt dit nieuwe seizoen in 2022 online bij HBO Max, maar dat is nog niet bevestigd. De eventuele komst naar Netflix is ook onbekend. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Titans seizoen 3?

Hieronder kun je alvast de trailer van Titans seizoen 3 kijken om in de stemming te komen voor de lancering op 8 december 2021.


Synopsis: Netflix