Waar kun je de film Titanic (1997) online kijken?

Dit is een absolute klassieker en natuurlijk een ongelooflijk populaire film, maar met 3 uur en 14 minuten absoluut ook een flinke zit. Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over de legendarische film ‘Titanic’ uit 1997. De film behaalde een Tomatometer score van 89% en een publieksscore van 69% en filmliefhebbers streamen de titel dan ook graag. In dit artikel geven wij aan of je deze film op het moment van schrijven online kijken kunt op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Pathé Thuis of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Titanic uit 1997 online kijken?

Via de onderstaande streaming opties kun je de Titanic online kijken op het moment van schrijven. We raden je aan om al deze mogelijkheden langs te gaan om voor de laagste prijs de film uit 1997 op je beeldscherm te kunnen krijgen. Alvast veel kijkplezier gewenst!

Disney+➡️ Ga nu naar Titanic op Disney+ in Nederland. Bij deze streamingdienst kun je met een abonnement onbeperkt naar de hitfilm en de rest van de catalogus kijken.
▶️ Pathé ThuisJe kunt deze film daarnaast hier bij Pathé Thuis huren of kopen. Als je je nu gratis aanmeldt, kijk je je eerste film met tot 60% korting.
▶️ Ziggo On DemandZiggo On Demand biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.
▶️ Apple TV+Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.
▶️ Google PlayVerder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.
▶️ Prime Video StoreDe Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.
💿 Bol.comDe online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.
💿 Amazon.nlDe online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Titanic niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Titanic nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van Titanic (1997)

We zien de levens van de passagiers op het gedoemde luxeschip de Titanic voor de ramp en terwijl het schip langzaam naar de bodem van de Atlantische Oceaan zinkt.

Titanic - Official Trailer (HD)

Informatie over de film

TitelTitanic
Jaar1997
SoortFilm
Duur3 uur en 14 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurJames Cameron
SchrijverJames Cameron
CastLeonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.