Titanic (1997) is vanaf vandaag te zien op Disney+

Vanaf vrijdag 12 augustus is het zwijmelen geblazen bij Disney+. De klassieke hitfilm Titanic uit 1997 zal dan namelijk aan het aanbod van de streamingdienst worden toegevoegd. In de hoofdrollen van de romantische dramafilm schitteren de topacteurs Leonardo DiCaprio en Kate Winslet. De film wist maar liefst 11 Oscars in de wacht te slepen

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Titanic is vanaf 12 augustus 2021 te zien op Disney+

Tussen de nieuwe films en series op Disney+ in augustus 2021 duikt een opvallende titel op: Titanic (1997)! Al jaren vragen liefhebbers van de romantische dramafilm zich af waar de film online bekeken kan worden, maar hij wilde maar niet toegevoegd worden aan het aanbod van concurrerende video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video en Videoland. Disney+ blijkt de rechten dus voor zichzelf te hebben gehouden, want vanaf vrijdag is de film er te bewonderen.

→ Wie geen abonnement op Disney+ heeft, kan Titanic ook hier bij Pathé Thuis bekijken ⚓️

Een absoluut kijkcijferkanon

Er zijn in de geschiedenis weinig films geproduceerd die net zo succesvol zijn geweest als de Titanic. Met een budget van $200 miljoen wist de film tot nu toe naar verluidt al ruim $2 miljard (!) aan inkomsten te genereren. Op IMDb krijgt de romantische hitfilm, die bij de Oscars welgeteld met 11 gouden beeldjes beloond werd, een 7.8 uit meer dan een miljoen stemmen. Bij Rotten Tomatoes reikt de Tomatometer tot 89% en de Audience Score tot 69%.

Verhaal, details en trailer van Titanic (1997)

We zien de levens van de passagiers op het gedoemde luxeschip de Titanic voor de ramp en terwijl het schip langzaam naar de bodem van de Atlantische Oceaan zinkt.

Soort: Film
Jaar: 1997
Duur: 3 uur en 15 minuten
Categorie: Romantiek, Drama, Geschiedenis
Regisseur: James Cameron
Cast: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Gloria Stuart
Kijken: Bekijk direct op Disney+