Gloednieuwe serie Tiny Pretty Things is nu te zien op Netflix

Fans van Pretty Little Liars en Black Swan, opgelet! Er is namelijk een gloednieuwe serie op Netflix verschenen die het beste kan worden omschreven als een combinatie van deze twee toptitels. Sinds 14 december 2020 is het volledige eerste seizoen van de serie Tiny Pretty Things op de streamingdienst te zien, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton.

Tiny Pretty Things (2020) op Netflix Nederland

Ben jij al flink aan het genieten van alle nieuwe films en series op Netflix in december? Onder andere verscheen al de eerste Nederlandse Netflix Original kerstfilm De Familie Claus online, maar ook het laatste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina en George Clooney’s The Midnight Sky zijn nog in aantocht. Vanaf maandag 14 december is dus ook het volledige eerste seizoen van Tiny Pretty Things op Netflix Nederland te zien.

Verhaal

Wanneer een topstudente aan een eliteballetschool wordt aangevallen, belandt haar vervangster in een wereld van leugens, verraad en moordende concurrentie.

→ Bekijk nu alles van Tiny Pretty Things 🍿

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de Netflix Original serie Tiny Pretty Things, volgens velen een combinatie van Pretty Little Liars en Black Swan.


Details van de serie

Titel: Tiny Pretty Things
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Drama, Mystery, Thriller
Cast: Shaun Benson, Brennan Clost, Barton Cowperthwaite
Gebaseerd op het boek van: Sona Charaipotra, Dhonielle Clayton
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.