Verslavende serie ‘Tiny Beautiful Things’ is nu te bingen op Disney+

Op zoek naar een serie om dit weekend te bingewatchen? Zoek dan niet verder, want wij hebben je nieuwe verslaving gevonden: de gloednieuwe miniserie Tiny Beautiful Things op Disney+. Kathryn Hahn moet in dit komische drama de column van een vriend overnemen. Ze heeft alleen één probleem: het is een adviescolumn en ze heeft haar eigen leven totaal niet op orde. Als dat maar goed gaat…

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Gevallen vrouw wordt adviseur in ‘Tiny Beautiful Things’

Clare Pierce ziet haar hele leven voor haar ogen uiteenvallen. Haar huwelijk is niet meer te redden, haar dochter spreekt nauwelijks nog een woord met haar en haar schrijverscarrière loopt zo langzamerhand ook op de klippen. Als een oud-collega vraagt of zij zijn adviescolumn niet over kan nemen, ziet ze het dan ook helemaal niet zitten. Maar langzaam blijkt ze hier toch heel geschikt voor te zijn.

Tiny Beautifyl Things is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Cheryl Strayed, werd geproduceerd door niemand minder dan Reese Witherspoon (die eerder hits als Where the Crawdads Sing en Daisy Jones & The Six maakte) én heeft topactrice Kathryn Hahn (Glass Onion: A Knives Out Mystery) in de hoofdrol. Als dat geen succesformule oplevert, dan weten we het ook niet meer. Ben je benieuwd geworden? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘Tiny Beautiful Things’ is sinds vandaag te zien op Disney+

Disney+ heeft de gloednieuwe serie op vrijdag 7 april aan haar aanbod toegevoegd. Alle afleveringen (acht stuks in totaal) zijn nu te bingewatchen. Uiteraard is dit niet de enige nieuwe titel die we in april op de streamingdienst mogen verwelkomen. Zo kunnen we deze maand ook uitkijken naar de komst van de live-actionfilm Peter Pan & Wendy en zal het tweede seizoen van How I Met Your Father vanaf 19 april te zien zijn.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Tiny Beautiful Things gaat over een vrouw, Clare (Kathryn Hahn), die een gewaardeerde columniste wordt wanneer haar eigen leven in duigen valt. Op het moment dat we Clare voor het eerst ontmoeten, loopt haar huwelijk met haar man Danny op de klippen. Haar dochter Rae praat nauwelijks nog met haar, en haar ooit veelbelovende schrijfcarrière is op sterven na dood. Wanneer een oude vriend voorstelt om de adviescolumn Dear Sugar over te nemen, denkt ze dat ze hier niet geschikt voor is. Nadat ze met tegenzin akkoord is gegaan, komt ze tot de ontdekking dat ze er juist wel heel geschikt voor is.

TitelTiny Beautiful Things
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie
CastJohnny Berchtold, Elizabeth Hinkler, Julien Marlon Samani, Aneasa Yacoub, Shannan Leigh Reeve, Kevin Michael Brown, Kathryn Hahn, Merritt Wever

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.