Komt er een ‘The Time Traveler’s Wife’ seizoen 2 op HBO Max?

Sinds het eerste seizoen van The Time Traveler’s Wife verschenen is, krijgen wij steeds vaker de vraag: komt er een The Time Traveler’s Wife seizoen 2 op HBO Max? In dit artikel geven we het verlossende antwoord.

Komt er een ‘The Time Traveler’s Wife’ seizoen 2 op HBO Max?

We hebben slecht nieuws voor de fans van de serie met Divergent’s Theo James en Game of Thrones’s Rose Leslie: HBO Max heeft de serie na één seizoen gecanceld. Op 16 mei 2022 ging de scifi-serie over tijdreiziger Henry en zijn vrouw pas in première en begin juli heeft de streamingdienst al besloten om de stekker eruit te trekken.

Dit heeft een woordvoerder van HBO Max in een statement aan Deadline laten weten. “Hoewel HBO Max niet door zal gaan met een tweede seizoen van The Time Traveler’s Wife, was het een privilege om samen te werken met storytellers Steven Moffat en David Nutter,” werd er nog wel gezegd. Ook Theo James en Rose werden bedankt voor hun inzet.

Aangezien het oorspronkelijke plan was dat er meerdere seizoenen zouden komen, zal dit voor veel mensen als een teleurstelling komen. Een grote reden om de serie niet te vervolgen, is dat het door critici niet goed ontvangen werd. Zo heeft de serie maar een Rotten Tomatoes-score van 38%. Kijkers waren overigens wél enthousiast: op IMDb scoort de serie met een gemiddelde van een 7,7 (uit 9.300 stemmen) prima.

Meer informatie over de serie

Steven Moffats bewerking van de gelijknamige roman The Time Traveler’s Wife volgt het magische liefdesverhaal tussen Clare (Rose Leslie van Game of Thrones) en Henry (Theo James van Divergent) en een huwelijk met een probleem: tijdreizen.

TitelThe Time Traveler’s Wife
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Sciencefiction
IMDb7,7 uit 9.300 stemmen
MakerSteven Moffat
CastKaley Cuoco, Michiel Huisman, Zosia Mamet, T. R. Knight, Michelle Gomez, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews, Nolan Gerard Funk, Rosie Perez

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.