Viaplay trakteert: tijdelijk drie maanden lang 37% korting

Ben je fan van sport én films en series? Dan heeft Viaplay een aantrekkelijke actie, waarvan vooral je portemonnee blij zal worden. De streamingdienst geeft namelijk drie maanden lang fikse korting, waarmee je omgerekend ruim 37% bespaart op de gebruikelijke kosten van een abonnement.

→ Meld je nu aan bij Viaplay en kijk onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Viaplay lanceert tijdelijke kortingsactie met besparing van 18 euro in drie maanden

Toen de nieuwe streamingdienst Viaplay werd gelanceerd in Nederland, betaalde je voor een maandabonnement bij de streamingdienst slechts €9,99 p/m. Doordat de relatief dure rechten van de Engelse Premier League in Nederland werden aangekocht, steeg de abonnementsprijs na een paar maanden echter naar €13,99 p/m. Tot veel onvrede van abonnees maakte Viaplay in januari van dit jaar bekend de prijzen per abonnement met nog eens €2 te verhogen, waardoor je momenteel €15,99 per maand moet neerleggen.

Nu lanceert het video on demand-platform echter een nieuwe kortingsactie, waarmee ze tijdelijk even terugblikken op de situatie in het begin. Nu de voetbalcompetities weer starten, kun je namelijk drie maanden lang voor de oude prijs van €9,99 p/m terecht bij het video on demand-platform. Je kijkt daarmee naar alle films en series, maar ook de Formule 1-races, darts, Premier League- en Bundesliga-voetbal en nog veel meer. Daarmee bespaar je dus in totaal 18 euro ten opzichte van het normale maandelijkse lidmaatschap.

Hier op de officiële website van Viaplay is namelijk te lezen dat het om een tijdelijke aanbieding gaat. Na drie maanden wordt je lidmaatschap omgezet naar een maandabonnement tegen de gebruikelijke prijs. Wil je vervolgens alsnog abonnee blijven, maar dan tegen een gereduceerd tarief? Dan kun je ervoor kiezen om voor het voordeligere jaarabonnement te gaan. Omgerekend gaan je maandelijkse kosten dan naar beneden van €15,99 naar €13,99, omdat je voor het jaarabonnement €167,88 i.p.v. €191,88 afrekent. Dit komt neer op een besparing van nog eens 24 euro op jaarbasis.

Tijdelijke actie start vlak voor het nieuwe voetbalseizoen 2023/24

Zowel huidige maandabonnees als nieuwe klanten van de streamingdienst kunnen gebruikmaken van de kortingsactie. Echter is zoals eerdere deals van Viaplay, ook deze actie maar tijdelijk geldig. Zo kun je alleen van 7 augustus 2023 tot en met 2 oktober 2023 gebruikmaken van het aanbod.

Als je nog geen abonnee bent, dan kun je via de knop bovenaan dit artikel direct de aanbieding claimen. Heb je momenteel een maandabonnement, dan kun je dat lidmaatschap opzeggen om het voordeligere tarief te betalen. Dat laat een medewerker van de streamingdienst desgevraagd aan de redactie van Streamwijzer weten. Als je vervolgens wacht tot de streaming toegang van je account verloopt na de laatste betaling, dan kun je op hetzelfde account via de bovenstaande actie de drie maanden tegen gereduceerd tarief claimen.

Meer informatie over Viaplay

Buiten vele films en series om heeft Viaplay de uitzendrechten van een aantal grote sporten in handen. Zo zie je alle prestaties van Max Verstappen die tijdens de Formule 1-races voorbij scheuren, volg je live alle voetbalwedstrijden uit de Premier League en Bundesliga en kijk je naar allerlei zinderende dartsmatches.


Afbeelding ter illustratie

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.