Tijdelijke actie bij F1 TV: kijk het gehele Formule 1-seizoen met 20% korting

Vlak voor de start van de Grand Prix van Zandvoort aankomend weekend (25-27 augustus) scheurt F1 TV met een aantrekkelijke deal voorbij, waarvan jij en je portemonnee erg gelukkig kunnen worden. Bij de streamingdienst kun je nu namelijk tijdelijk profiteren van fikse korting op F1 TV Pro, waarmee je de eerste vier maanden 20% bespaart op de gebruikelijke kosten van een maandabonnement.

➝ Meld je nu aan bij F1 TV Pro en krijg 20% korting, zodat je kunt genieten van Formule 1, F2, F3, Porsche Supercup, alle onboard-camera’s en boardradio, historische races, documentaires en meer 🏎️

F1 TV lanceert kortingsactie waarmee je vier maanden lang 20% bespaart

Bij F1 TV kijk je alle Grands Prix tijdens elk Formule 1-seizoen. Bij het afsluiten van een abonnement heeft de streamingdienst twee varianten waaruit je kunt kiezen. De goedkoopste, F1 TV Access, kost slechts €2,99 per maand of €26,99 per jaar. Hiermee kun je echter niet live naar de races kijken en zijn er enkele andere beperkingen (geen livestream van de F2, F3 en Porsche supercup en geen toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio. Het is dus enkel een manier om races terug te kijken. Voor het tweede abonnement, F1 TV Pro, betaal je normaal gesproken €7,99 per maand of €64,99 op jaarbasis.

Vlak voor de Grand Prix van Zandvoort lanceert de streamingdienst echter een aantrekkelijke actie, waarmee je tijdelijk vier maanden lang 20% korting krijgt bij het afsluiten van een F1 TV Pro-maandabonnement. Met deze aanbieding kijk je dus alle Formule 1-races tot het einde van het seizoen, terwijl je ruim anderhalve euro per maand bespaart.

Op de officiële website van F1 TV is overigens wel te lezen dat het om een tijdelijke actie gaat, waardoor je hem alleen kunt claimen van maandag 21 tot en met maandag 28 augustus 2023. Tevens geldt de korting alleen voor nieuwe abonnees. Na vier maanden wordt de korting weer omgezet tegen de gebruikelijke prijs. Wil je vervolgens alsnog abonnee blijven, maar dan tegen een gereduceerd tarief? Dan kun je ervoor kiezen om vervolgens voor het voordeligere jaarabonnement te gaan. Omgerekend gaan je maandelijkse kosten dan naar beneden van €7,99 naar €5,40, omdat je voor het jaarabonnement in totaal €64,99 afrekent. Met die keuze bespaar je dus €30,89 per jaar.

Grand Prix van Zandvoort dus ook met korting op tv en online te kijken

We schreven eerder al dat het om een tijdelijke deal gaat, waardoor je alleen van 21-28 augustus 2023 kunt profiteren van de 20% kortingsactie op een maandabonnement van F1 TV Pro. Dit betekent dus dat je tevens het aankomende raceweekend, tijdens de Grand Prix van Zandvoort, tegen een lager tarief kunt kijken.

Als je nog geen abonnee bent, dan kun je via de knop bovenaan dit artikel direct de aanbieding claimen. Je hoeft alleen de button van ‘jaarlijks’ naar ‘maandelijks‘ te verschuiven, waardoor de actie direct zichtbaar wordt. Ook is het niet nodig om een kortingscode in te vullen. De actiekorting wordt automatisch verrekend.

Meer informatie over F1 TV

Bij F1 TV, de officiële wereldwijde streamingdienst van de Formule 1, kun je races, kwalificaties en vrije trainingen van de motorsport kijken. Daarnaast zijn ook F2, F3 en de Porsche Supercup te zien, naast onboard-camera’s & boardradio’s, documentaires en historische races. Op de Streamwijzer overzichtspagina van F1 TV vind je alles wat je moet weten over het video on demand-platform. Zo vergelijken we F1 TV Pro vs. Viaplay, laten we weten hoe het gebruik van de app werkt en op welke manieren je via je tv kunt kijken. Ook lees je er hoe je alle uitzendingen in het buitenland kunt kijken, met hoeveel schermen tegelijk dat mogelijk is en hoe het eigenlijk zit met de betalingsmethode. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.


Afbeelding ter illustratie

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.