Tijd: Nederland – Ecuador | Hoe laat is de WK-wedstrijd?

Benieuwd hoe laat de wedstrijd tussen Nederland – Ecuador morgen op het WK Voetbal 2022 in Qatar is in Nederlandse tijd? Hier vind je alles over de aanstaande partij, waarbij het aftellen van de laatste 24 uur inmiddels toch echter is aangebroken.

Hoe laat is de WK-wedstrijd ‘Nederland – Ecuador’ in Nederlandse tijd?

De Nederlandse tijd waarop de wedstrijd Nederland vs. Ecuador op het WK Voetbal 2022 gespeeld zal worden is om 17:00 uur op vrijdag 25 november 2022. Je kunt dus meteen uit je werk tijdens de vrijdagmiddagborrel gaan kijken. Voor andere middagwedstrijd in de groepsfase zul je wat eerder moeten zijn. In dezelfde Poule A strijden namelijk Qatar vs. Senegal tegen elkaar om 14:00 uur Nederlandse tijd.

Ons Oranje speelde twee keer eerder tegen Ecuador in vriendschappelijke interlands en wist hierbij eenmaal te winnen met 1-0 op 1 maart 2006. De andere wedstrijd eindigde op 17 maart 2014 in een gelijkspel van 1-1, zoals hieronder in archiefbeelden terug te zien is. Volgens de voorspelling van onze geraadpleegde bookmaker zou het Nederlands elftal dit keer afgerond 55% kans maken op winst van Ecuador.

Tijdsverschil: in Qatar is het twee uur later dan in Nederland

In Qatar is het speelschema tijdens de eerste twee rondes van de groepsfase constant ingedeeld. De eerste wedstrijd is elke dag op het begin van de middag om 13 uur, waarna partij 2, 3 en 4 in het schema staan om 16 uur, 19 uur en 22 uur. Er is echter een tijdsverschil van +2 uur als je van Nederland naar Qatar reist, waardoor het hier steeds twee uur eerder is. Daardoor zijn de wedstrijden in Nederland steeds om 11:00 uur, 14:00 uur, 17:00 uur en 20:00 uur in onze Midden-Europese tijd.

Voorspelling, opstelling, streaming opties en meer informatie over de WK-wedstrijd morgen

Wil je van alles te weten komen over de WK-wedstrijden van morgen? Houd dan onze sportpagina en ons overzicht met voetbalwedstrijden elke dag in de gaten. Daarin zie je bijvoorbeeld dat in groep B morgen de matches tussen Wales vs. Iran en Engeland vs. Verenigde Staten op het programma staan.

Daarnaast houden we op onze pagina met WK-voorspellingen in de gaten wat de datamodellen van bookmakers + Google en analisten verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap in Qatar. Hieronder vind je ook wat de huidige quoteringen zijn.