Tiger King seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Na een daverend succes van het eerste seizoen van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness willen fans ontzettend graag dat er een vervolg van de documentaireserie over Joe Exotic komt. Gelukkig hebben de makers Eric Goode en Rebecca Chaiklin aangegeven dat wel te zien zitten en weten we dat de serie zo populair was dat het wekenlang in de Netflix top 10 stond. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Tiger King S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Tiger King over?

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, Netflix’ nieuwste echte misdaaddokterij, duikt in de wilde wereld van grote kattenbezitters en -liefhebbers in een verkenning van het pad van één man, van aandachtzoekende dierentuineigenaar tot veroordeelde misdadiger.

Joseph Maldonado-Passage, beter bekend als “Joe Exotic”, is de tijgerfokker in het centrum van de serie. Een “gay, gun-toting cowboy met een mul,” zoals hij zichzelf noemde, Joe Exotic exploiteerde een grote kattentuin in Oklahoma voor een aantal jaren voordat hij werd veroordeeld tot de gevangenis eerder dit jaar voor het koken van een moord-voor-huur perceel tegen zijn nemesis, Carole Baskin, die de Big Cat Rescue in Florida runt.

In meer dan zeven afleveringen brengen co-regisseurs Eric Goode en Rebecca Chaiklin het verloop van Joe Exotic’s excentrieke leven in kaart en laten ze de kijkers kennismaken met andere figuren in de wereld van de grote kat – een verhaal dat gaat over polygamie, mysterieuze verdwijningen, zwaar drugsgebruik, cult-achtige leiders en de uitbuiting van zowel mens als dier.

De serie Tiger King krijgt op IMDb een 7.8 uit 10.

Wanneer komt Tiger King seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Tiger King seizoen 2 op Netflix Nederland?

Het is nog niet met zekerheid te zeggen of Joe Exotic terugkeert voor een tweede seizoen van de populaire documentaireserie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness op Netflix. Wel weten we dat Eric Goode en Rebecca Chaiklin, de makers, wel uitkijken naar een vervolg. Het internet lijkt te denken dat zo’n vervolg in 2021 zal komen. Zodra hier meer over bekend is, laten we het op deze pagina weten.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series met Tiger King: Murder, Mayhem and Madness hier te vinden.

Komt er een Tiger King seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien we nog niet met zekerheid een tweede seizoen krijgen, weten we ook nog niet of er een derde seizoen volgt. Zodra we meer weten, zal het nieuws op Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Tiger King seizoen 2?

Pas na de bevestiging van seizoen 2, kunnen we de teaser of trailer van het vervolg van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness verwachten. Wel zijn er natuurlijk eerdere beelden beschikbaar om alvast in de stemming te komen.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness | Official Trailer | Netflix