Tweede seizoen van Netflix’ hitserie ‘Tiger King’ is nu te zien

Na een daverend succes van het eerste seizoen van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness willen fans ontzettend graag dat er een vervolg van de documentaireserie over Joe Exotic komt. Gelukkig hebben de makers Eric Goode en Rebecca Chaiklin aangegeven dat wel te zien zitten en weten we dat de serie zo populair was dat het wekenlang in de Netflix Top 10 stond. Inmiddels is het hoge woord er ook uit en is de komst van seizoen 2 officieel bevestigd. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Tiger King seizoen 2 op Netflix.

Lees ook: Tiger King-rivale Carole Baskin krijgt eigen documentaire: ‘Cage Fight’, vanaf vandaag te zien 🐯

Waar gaat het verhaal van Tiger King over?

Onder de excentriekelingen en sektepersoonlijkheden in de wereld die vreemder is dan fictie, zijn er maar weinig die meer opvallen dan Joe Exotic, een polygamist en countrywesternzanger met een dikke buik en een pistool, die een dierentuin langs de weg in Oklahoma leidt.

De charismatische maar misleide Joe en een ongelooflijke cast van personages, waaronder drugsbaronnen, oplichters en sekteleiders, delen allemaal een passie voor grote katten, en de status en aandacht die hun gevaarlijke menagerieën opleveren.

Maar de zaken nemen een duistere wending wanneer Carole Baskin, een dierenactiviste en eigenares van een opvangcentrum voor grote katten, dreigt hen failliet te laten gaan, wat een rivaliteit aanwakkert die uiteindelijk leidt tot Joe’s arrestatie voor een huurmoordcomplot, en een verdraaid verhaal onthult waarin het enige dat gevaarlijker is dan een grote kat, zijn eigenaar is.

TitelTiger King: Murder, Mayhem and Madness
Jaar2021
SoortSerie
Duur2 seizoenen
CategorieDocumentaire, Biografie, Misdaad
IMDb7,5 uit 73.000 stemmen
KijkenBekijk direct op Netflix

Wanneer komt Tiger King seizoen 2 op Netflix Nederland?

Eindelijk goed nieuws voor liefhebbers van de bijzondere documentaire over Joe Exotic en Carole Baskin, want Tiger King keert terug voor een tweede seizoen!

Op donderdag 23 september 2021 werd het nieuws officieel bevestigd door de streamingdienst via Twitter. Daar werd ook direct bekendgemaakt dat het vervolgseizoen nog vóór het einde van dit jaar op Netflix zal verschijnen. Vervolgens werd tijdens het wereldwijde fanevenement TUDUM aangekondigd dat de exacte release datum 17 november 2021 zou zijn.

→ Vergelijkbare series met Tiger King vind je hier 🍿

Komt er een Tiger King seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Tiger King zal volgen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Tiger King seizoen 2?

Bekijk hieronder direct de trailer van het vervolgseizoen van Tiger King.