Tiger King gezien? Deze 5 tips op Netflix worden je volgende binge!

Ook zo ademloos naar Tiger King zitten kijken? Wij tippen je vijf films en series op Netflix die net zo verbazingwekkend zijn!

5x Films en series voor fans van Tiger King op Netflix

De volgende vijf documentaire films en series zijn grote aanraders voor mensen die met open mond naar de documentaire Tiger King op Netflix hebben gekeken. Al deze titels zijn momenteel op de streamingdienst in Nederland te bekijken en beschrijven waanzinnige gebeurtenissen. Veel kijkplezier!

1. FYRE: The Greatest Party That Never Happened (film, 2019)

Het Fyre Festival zou hét evenement van het jaar moeten worden. Luxe resorts, waanzinnige acts en wereldberoemde gasten… maar daar kwam niets van terecht! Deze documentaire vertelt het bizarre verhaal van een zelfingenomen ondernemer die de hele wereld voor de gek wist te houden.

Soort: Film
Jaar: 2019
IMDb: 7,2
Trailer: Kijk hier
Streamingdienst: Netflix

2. Wild Wild Country (mini-serie, 2018)

Series over sektes zijn altijd fascinerend; fans van Tiger King zullen Wild Wild Country dan ook zeker waarderen. Deze documentaire gaat over de Rajneeshpuram community in de woestijn van Oregon. Ogenschijnlijk doodnormale burgers gaven huis en haard op om zich bij sekteleider Rajneesh te voegen. Wanneer de spanningen rondom de sekte oplopen, leidt dit tot gewelddadige acties.

Soort: Mini-serie
Jaar: 2018
IMDb: 8,2
Trailer: Kijk hier
Streamingdienst: Netflix

3. Bikram (film, 2019)

Bikram yoga, daar heb je waarschijnlijk wel eens van gehoord. Maar ken je ook het bizarre verhaal rondom de controversiële oprichter van de ‘hot yoga’? Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury.

Soort: Film
Jaar: 2019
IMDb: 6,7
Trailer: Kijk hier
Streamingdienst: Netflix

4. Don’t F**k with Cats (mini-serie, 2019)

Een documentaireserie die soms écht onprettig is om naar te kijken, maar wel zenuwslopend spannend. In Don’t F**k with Cats volgen we een groep fanatieke Facebook-detectives die filmpjes van een kattenmoordenaar op het spoor komen. Door een waanzinnige oog voor detail en wereldwijde samenwerking, krijgen ze een dader in het vizier. Maar deze dader blijkt tot nog meer afschuwelijke dingen in staat. Don’t F**ck with Cats is een van de meest bizarre series ooit, die fans van Tiger King zeker zullen waarderen.

Soort: Mini-serie
Jaar: 2019
IMDb: 8,1
Trailer: Kijk hier
Streamingdienst: Netflix

5. Abducted in Plain Sight (film, 2017)

Twee keer ontvoerd worden door dezelfde man, die toevallig ook nog eens een goede vriend/minnaar is van je ouders? Soms is de realiteit zo bizar dat het meer op een soapverhaal lijkt.

Soort: Film
Jaar: 2017
IMDb: 6,8
Trailer: Kijk hier
Streamingdienst: Netflix