Heerlijke romcom ‘Ticket to Paradise’ met Julia Roberts en George Clooney is eindelijk te streamen

Een film met Julia Roberts en George Clooney in de hoofdrollen, die zich afspeelt op een prachtig zonnig eiland en ook nog eens geregisseerd werd door de maker van Mamma Mia: Here We Go Again? Dat kan niks anders worden dan een succes—en dat werd het dus ook! In de nazomer van 2022 was Ticket to Paradise op het witte doek te bewonderen en deze film trok letterlijk volle zalen. Het is dus alweer een tijdje geleden dat je er op het grote scherm naar kon kijken en heel lang was de romcom niet zonder aanvullende kosten te streamen, maar daar is eindelijk verandering in gekomen. Je kijkt er nu naar op SkyShowtime.

Bekvechten op een onbewoond eiland in ‘Ticket to Paradise’

Ooit waren David en Georgia gelukkig met elkaar en stapten ze impulsief in het huwelijksbootje, maar dat is lang geleden. Inmiddels proberen ze elkaar zo min mogelijk te zien en eindigt iedere ontmoeting toch weer in heftige discussies. Als hun dochter op het punt staat dezelfde fout als zij te maken en te trouwen met het vriendje dat ze pas een paar weken kent, weten David en Georgia dat ze alles op alles moeten zetten om dat te voorkomen. Ze vertrekken naar Bali, waar hun dochters vlam woont, om het huwelijk te voorkomen.

Deze heerlijke romcom wordt gedragen door Oscarwinnaars Julia Roberts en George Clooney, maar heeft ook grote rollen voor Booksmart-actrice Kaitlyn Dever en Emily in Paris-ster Lucas Bravo. Samen zorgden zij voor een film die goed ontvangen werd en vooral bij kijkers erg in de smaak viel. Bij de People’s Choice Awards van 2022 ging de film er bijna met de prijs voor Beste Komedie vandoor.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Oscarwinnaars Julia Roberts en George Clooney in de hoofdrollen
2️⃣ Paradijselijke beelden waar je direct een zomergevoel van krijgt
3️⃣ Kijkers zijn ontzettend enthousiast en belonen de romcom met een score van 87% op Rotten Tomatoes

‘Ticket to Paradise’ staat nu op SkyShowtime

Eerder had SkyShowtime aan ons doorgegeven dat we nog tot mei van dit jaar zouden moeten wachten op de komst van Ticket to Paradise, maar nu blijkt dat ze de romcom toch eerder toegevoegd hebben. Goed nieuws! Deze streamingdienst houdt gemiddeld 7 tot 8 maanden tussen bioscooppremière en online release aan en die tijd is nu eindelijk verstreken. Sinds deze week is Ticket to Paradise zonder aanvullende kosten te streamen, eerder kon je er al voor op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis terecht (maar daar betaal je een prijs vanaf €3,99).

Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

Oscarwinnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

TitelTicket to Paradise
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurOl Parker
CastGeorge Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Maxime Bouttier, Billie Lourd, Lucas Bravo

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.