Gloednieuwe romkom ‘Ticket to Paradise’ is al vanaf vandaag online te zien

We hebben weer een lancering te pakken en dit keer is het die van misschien wel de grootste romantische komedie van het jaar 2022: Ticket to Paradise, de hitfilm met in de hoofdrollen de topacteurs George Clooney en Julia Roberts. Sinds woensdag 30 november is het mogelijk om de film te kopen bij Pathé Thuis, waarna hij sinds een week later ook te huur werd aangeboden.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Pathé Thuis lanceerde romantische komedie ‘Ticket to Paradise’ al op 30 november 2022

Goede nieuws voor streamers met een voorliefde voor romantische komedies, want Ticket to Paradise is vanaf de laatste woensdag van deze maand bij Pathé Thuis verkrijgbaar. In de film proberen George Clooney en Julia Roberts als exen samen hun smoorverliefde dochter op Bali ervan te weerhouden om dezelfde fout te maken die zij ooit maakten. Als je beslist om de film er vanaf die datum te kopen, dan kun je vanaf dan onbeperkt en voor een ongelimiteerde tijd naar deze titel kijken binnen je account.

Nieuwe films zijn altijd binnen enkele weken na de koopdatum ook op deze streamingdienst te huren tegen een lagere prijs. Bij Ticket to Paradise was dit na een week: vanaf 7 december. Huurfilms blijven 30 dagen beschikbaar in je account. Na het moment dat de film gestart wordt, krijg je 48 uur de tijd om hem af te kijken.

Hitfilm met George Clooney en Julia Roberts komt pas in mei 2023 naar SkyShowtime

Ben je abonnee van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime? Dan ben je vast benieuwd of Ticket to Paradise als productie van Universal Studios ook aan het aanbod zal worden toegevoegd. Het antwoord op die vraag is simpel, maar voor sommigen toch teleurstellend: ja, maar pas in mei 2022.

Dit heeft een medewerker van het video on demand-platform desgevraagd aan de redactie van Streamwijzer laten weten. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt, maar het blijkt in ieder geval wederom de verwachte periode van 7-8 maanden tussen bioscoop en streamingrelease te bevestigen. In het overzicht van nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand houden we je op de hoogte van de nieuwste releases, net als in de lijst met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Ticket to Paradise (film, 2022): verhaal en informatie

Oscarwinnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

TitelTicket to Paradise
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
IMDb6,3 uit 16.000 stemmen
RegisseurOl Parker
CastGeorge Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Maxime Bouttier, Billie Lourd, Lucas Bravo

Synopsis: Universal Pictures International