Waar kun je de film ‘Ticket to Paradise’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Ticket to Paradise (2022) online kijken kunnen. George Clooney en Julia Roberts schitteren samen in deze gloednieuwe romantische komedie. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Ticket to Paradise’ (2022) online kijken?

Ticket to Paradise verschijnt op 29 september 2022 in de bioscoop. De film is gedistribueerd door Universal Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal. Dit valt op zijn beurt weer onder Comcast Corporation. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, die vanaf oktober 2022 in Nederland te ontvangen zal zijn.

📽 BioscoopVanaf 29 september 2022 draait deze film in de Nederlandse bioscopen.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek nu Ticket to Paradise bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms vaak als eerste aan haar aanbod toe, waardoor ze er zonder abonnement te huur en te koop zijn. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat Ticket to Paradise naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Ticket to Paradise niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Ticket to Paradise nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Ticket to Paradise’ (2022)

Oscarwinnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

Ticket to Paradise | Official Trailer [HD]

Streaming informatie over de film

TitelTicket to Paradise
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurOl Parker
CastGeorge Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Maxime Bouttier, Billie Lourd, Lucas Bravo

Synopsis: Universal Pictures

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.