‘Thor: Love and Thunder’ is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis

Heb jij geen abonnement op Disney+ en zou je toch graag Thor: Love and Thunder willen zien? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de nieuwe Marvel-film is vanaf vandaag, vrijdag 4 november, te huur bij Pathé Thuis. Dit betekent dat je hem kunt kijken voor slechts €4,99.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Thor: Love and Thunder’ nu zonder abonnement bij Pathé Thuis te huur

Op 6 juli verscheen Thor: Love and Thunder in de bioscoop en slechts twee maanden later was het al mogelijk om hem op Disney+ te zien. Goed nieuws, maar natuurlijk niet als je geen abonnement op die streamingdienst hebt. Gelukkig is het nu eindelijk mogelijk om de film ook zonder abonnement op een videodienst te zien.

Bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis is de film vanaf vandaag, vrijdag 4 november, te huren (voor €4,99) of te kopen (voor €15,99). Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Hier gaat ‘Thor: Love and Thunder’ over

Thor: Love and Thunder is het vierde deel van de Thor-reeks. De film volgt, uiteraard, Thor (Chris Hemsworth). Na zijn laatste verschijning in Avengers: Endgame strijdt hij samen met de Guardians of the Galaxy voor gerechtigheid in het universum. Wanneer blijkt dat iemand alle goden wil doden, besluit Thor om samen met zijn stenen vriend Korg (Taika Waititi) op zoek te gaan naar deze “God Butcher”. Tijdens zijn zoektocht wordt Thor bijgestaan door Valykrie (Tessa Thompson), die inmiddels is gekroond tot de nieuwe koning van New-Asgard, en Thor’s ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die door een samenloop van omstandigheden nu over dezelfde krachten beschikt als Thor.

Wat wij van de film vonden, lees je in onze recensie. We kunnen je alvast verklappen dat onze recensent dit de perfecte actiefilm noemde en hem prees om zijn bombastische actiescènes, angstaanjagende schurk en sterke humor. Hieronder bekijk je alvast de trailer om in de stemming te komen.

Meer informatie over de film

In Thor: Love and Thunder van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft.

Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die – tot Thors verbazing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Gezamenlijk proberen ze hem te stoppen voordat het te laat is.

TitelThor: Love and Thunder
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 59 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb6,4 uit 300.000 stemmen
RegisseurTaika Waititi
CastChris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompason, Natalie Portman, Matt Damon, Chris Pratt, Taika Waititi

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.