Dit moet je zien: nooit eerder vertoonde beelden van ‘Thor: Love and Thunder’

Fans van Thor: Love and Thunder kunnen misschien geen genoeg krijgen van het personage van Chris Hemsworth, en gelukkig hoeft dat ook niet! Marvel heeft namelijk één van de verwijderde scènes vrijgegeven. Je kunt hem nu hierboven zien. De volledige film is trouwens ook al bijna vanuit huis te streamen: vanaf donderdag 8 september staat deze op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Thor: Love and Thunder’ is vanaf 8 september op Disney+ te zien

Op donderdag 8 september 2022 is het alweer de derde verjaardag van Disney+. Op die dag strooit de streamingdienst dan ook met leuke extraatjes én worden er een aantal grote titels aan het aanbod toegevoegd. Hierbij kun je denken aan de live-actionfilm Pinocchio, maar ook aan de nieuwste Marvel-film Thor: Love and Thunder.

Eerder lieten wij in onze recensie van de film al weten dat wij dit de perfecte zomerse actiefilm vonden en binnenkort zal hij dus voor iedereen vanuit de eigen thuisbioscoop te streamen zijn. Als voorbereiding daarop is er nu een exclusieve verwijderde scène te zien, met Simon Russell Beale in de rol van een zoon van Zeus, een nieuwe Griekse God in het Marvel Cinematic Universe. Op 27 september verschijnt de film op DVD en Blu-ray en zullen er nog meer verwijderde scènes te zien zijn.

Verhaal, informatie en trailer van de film

In ‘Thor: Love and Thunder’ van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft.

Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die – tot Thors verbazing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Gezamenlijk proberen ze hem te stoppen voordat het te laat is.

TitelThor: Love and Thunder
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 59 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb6,7 uit 173.000 stemmen
RegisseurTaika Waititi
CastChris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompason, Natalie Portman, Matt Damon, Chris Pratt, Taika Waititi

Synopsis: Disney+
Afbeelding: Jasin Boland via Marvel Studios

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.