Videoland deelt komische video met release datum ‘De Bachelor’ met Thomas van der Vlugt: 16 februari 2022

Vandaag heeft Videoland een video gedeeld, waarin we de nieuwe Bachelor voorbij zien komen: Thomas van der Vlugt. De streamingdienst laat ons in de nieuwe beelden weten dat de afleveringen vanaf 16 februari 2022 te zien zullen zijn. Elke week komt er een nieuwe episode online.

Video: vrouwen op jacht naar Bachelor Thomas

Vandaag deelde Videoland de onderstaande video ter promotie van het tweede seizoen van De Bachelor, waarin we Thomas van der Vlugt in de kenmerkende oranje StukTV overall zien vluchten voor een groep dames. Hij stapt in een helikopter en maakt bekend naar Mexico te gaan voor De Bachelor. We zien dat het tweede seizoen op 16 februari 2022 van start zal gaan. Je leest er alles over in ons artikel over De Bachelor seizoen 2 op Videoland.

Meer informatie over het programma

In het romantische programma ‘De Bachelor’ van RTL / Videoland gaat er een bekende vrijgezelle Nederlander op zoek naar de liefde. Een groep vrouwen strijdt om zijn hart in een ver en tropisch oord. Dit jaar gaat Thomas van der Vlugt op zoek naar zijn perfecte match in het prachtige Mexico.

TitelDe Bachelor
Jaar2020
SoortSerie
Duur2 seizoenen
GenreRomantiek, Reality
CastTony Junior, Thomas van der Vlugt
KijkenBekijk direct op Videoland

Aftertalk van vorig seizoen met DJ Tony Junior

Er is nog geen trailer van het tweede seizoen van De Bachelor te zien, maar je kunt nog wel genieten van de aftertalks van RUMAG over het vorige seizoen met Tony Junior.

TONY JUNIOR VERTELT ALLE JUICE! | DE BACHELOR TONY JUNIOR | RUMAGTV 🎬