This Is Us seizoen 5 is nu te zien op Amazon Prime Video in Nederland

Vanaf 27 oktober 2020 werd het vijfde seizoen van de populaire sitcom This Is Us door NBC uitgezonden in Amerika, maar in Nederland kunnen we momenteel nog maar 4 seizoenen van de serie bekijken en enkel via Amazon Prime Video. Daarom vroegen liefhebbers van de serie zich af wanneer het vijfde seizoen in Nederland online verschijnt. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt This Is Us seizoen 5 op Amazon Prime Video? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Wanneer komt This Is Us seizoen 5 op Amazon Prime Video in Nederland?

Ondanks het feit dat seizoen 5 van This Is Us al in oktober 2020 uitgezonden is in de Verenigde Staten, was het vijfde seizoen nog niet in Nederland te zien. De serie is in Nederland op Amazon Prime Video te bekijken, maar daar was helaas nog geen release datum voor het vijfde seizoen. Gelukkig kwam daar recentelijk verandering in.

Amazon heeft ons namelijk laten weten dat het vijfde seizoen van This Is Us vanaf 27 januari 2022 te zien zal zijn op hun streamingdienst Prime Video. Inmiddels staan de afleveringen al online.

Waar gaat het verhaal van This Is Us over?

Iedereen heeft een familie. En elke familie heeft een verhaal. This Is Us volgt de familie Pearson door de decennia heen: van Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca (Mandy Moore) als jonge ouders in de jaren tachtig tot hun kinderen (de grote drie), Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) en Randall (Sterling K. Brown) op zoek naar liefde en vervulling in het heden, samen met Toby (Chris Sullivan) en Beth (Susan Kelechi Watson). Deze geaarde, levensbevestigende dramedy laat zien hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven invloed hebben op wie we worden, en hoe de banden die we met elkaar delen tijd, afstand en zelfs de dood kunnen overstijgen.

TitelThis Is Us
SoortSerie
Jaar2016-2022
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek, Drama
IMDb8,6 uit 122.000 stemmen
MakerDan Fogelman
CastMilo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Jon Huertas, Eris Baker
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Waar kun je This Is Us online kijken in Nederland?

Mocht je je afvragen of je ook via Netflix, Videoland, Disney+ of een andere streamingdienst van de afleveringen van This Is Us kunt genieten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Amazon heeft op dit moment in Nederland de exclusieve uitzendrechten verkregen voor haar video on demand-platform Prime Video. Het is dan ook alleen mogelijk om daar online naar This Is Us te kijken.

Komt er een This Is Us seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Bitterzoet nieuws. Er zal een zesde seizoen van This Is Us worden gemaakt, maar dit zal ook tegelijkertijd het allerlaatste deel van de geliefde serie zijn. Meer over de lanceerdatum in Nederland vind je in ons artikel over This Is Us seizoen 6 op Amazon Prime Video.

Welke teaser of trailer is er van het vijfde seizoen van de serie?

Hieronder kun je alvast de beelden van het vijfde seizoen van This Is Us kijken om in de stemming te komen.


Veelgestelde vragen


Synopsis: NBCUniversal