Amazon Original-horrorserie THEM is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst

Liefhebbers van horror hebben weer een gloednieuwe Amazon-Original om aan hun kijklijst toe te voegen. Amazon Prime Video heeft namelijk op 9 april 2021 de horrorserie THEM uitgebracht. In dit artikel kun je direct beginnen met kijken, de trailer checken of lezen waar het verhaal van de serie over gaat. Veel kijkplezier!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

THEM (serie, 1 seizoen) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Prime Video in april 2021 vallen The Shawshank Redemption, Man of Steel, San Andreas, The Notebook, Train To Busan II (Peninsula), Tenet en natuurlijk het eerste seizoen van de gloednieuwe horrorserie THEM. In de hoofdrol spelen Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Alison Pill, Shahadi Wright Joseph, Melody Hurd en Ryan Kwanten. De serie is gemaakt en geproduceerd door Little Marvin samen met uitvoerend producenten Lena Waithe, Miri Yoon en Roy Lee van Vertigo Entertainment, David Matthews, en Don Kurt. THEM is een coproductie van Sony Pictures Television en Amazon Studios.

Verhaal

THEM is een serie die terreur in Amerika onderzoekt. Dit seizoen gaat over een zwart gezin dat van North Carolina naar een witte buurt in Los Angeles verhuist in de jaren 50 van de 20e eeuw. Hun idyllische huis wordt het startpunt van kwade krachten, bij de buren en buitenaards, die ze plagen en kapot willen maken.

Trailer


Details van de serie

Titel: THEM
Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Drama, Horror
Duur: 1 seizoen
Maker: Little Marvin
Cast: Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Shahadi Wright Joseph

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over THEM op Amazon Prime Video