Kijktip: de nieuwe komedie ‘Theater Camp’ is volgens kijkers een echte aanrader

We hebben weer een spiksplinternieuwe kijktip voor je. Op Disney+ is vandaag de nieuwe komedie Theater Camp verschenen en dat is een echte aanrader, als we de reacties van kijkers mogen geloven.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Theater Camp’ over

Amos en Rebecca-Diana werken als dramadocenten bij een verwaarloosd zomerkamp in New York. Als oprichtster Joan in een coma belandt en de brutale Troy dreigt het kamp over te nemen (om het voorgoed af te breken), moeten de twee samenwerken om hun geliefde kamp te redden.

Theater Camp is een nieuwe film met hoofdrollen voor Tony Award-winnaar Ben Platt (Pitch Perfect) en Molly Gordon (Booksmart). De film heeft in Nederland de bioscopen overgeslagen en is vanmorgen op Disney+ verschenen.

Kijkers zijn erg enthousiast over de film

In Amerika is Theater Camp al een tijdje te zien en daar zijn de reacties erg enthousiast. Kijkers prijzen de humor van de film, die geschoten in een mockumentary-stijl, zoals we kennen van bijvoorbeeld The Office. Ze belonen hem met een dikke 7 op IMDb. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Meer informatie over de film

Tony Award-winnaar Ben Platt en Molly Gordon spelen in de komedie Theater Camp als dramadocenten bij een verwaarloosd zomerkamp in de staat New York. Als een techbro Troy het kamp wil afbreken, werken zij en hun productiemanager Glenn samen met de staf en de leerlingen om een meesterwerk neer te zetten en hun geliefde zomerkamp draaiende te houden.

TitelTheater Camp
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurMolly Gordon, Nick Liebermann
CastBen Platt, Molly Gordon, Noah Galvin, Jimmy Tatro, Patti Harrison, Ayo Edebiri

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.