Waar kun je de film ‘The Woman King’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Woman King (2022) online kijken kunnen. Deze historische dramafilm met Oscarwinnaar Viola Davis in de hoofdrol vertelt het verhaal van een volledig vrouwelijke krijgerseenheid in de 19de eeuw. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, SkyShowtime, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Woman King’ (2022) online kijken?

The Woman King draaide vanaf 13 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen. De film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing en Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, die vanaf oktober 2022 in Nederland te ontvangen zal zijn.

📽 BioscoopSinds 13 oktober 2022 draait deze film in de Nederlandse bioscopen.
Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Woman King bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de nieuwe bioscoopfilm op maandag 12 december toegevoegd aan haar aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat The Woman King binnenkort naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Woman King niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Woman King nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Woman King’ (2022)

The Woman King vertelt het bijzondere verhaal van de Agojie, een volledig vrouwelijke krijgerseenheid die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermden in de 19de eeuw en die bekend stonden om hun vechtkunst en heldhaftigheid. In The Woman King, gebaseerd op ware gebeurtenissen, volgen we de emotionele reis van generaal Nanisca (Oscarwinnaar Viola Davis). Zij stoomt een volgende generatie krijgsters klaar voor de strijd tegen een vijand die hun levens dreigt te verwoesten. Sommige dingen zijn het waard om voor te vechten…

THE WOMAN KING – Official Trailer (HD)

Streaming informatie over de film

TitelThe Woman King
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 15 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Historisch
IMDb6,6 uit 19.000 stemmen
RegisseurGina Prince-Bythewood
CastViola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, John Boyega, Hero Fiennes Tiffin

Synopsis: Sony Pictures Releasing

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.