Waar kun je de film ‘The Wolf of Wall Street’ (2013) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Wolf of Wall Street’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2013 met een IMDb-score van 8.2 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, CANAL+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Wolf of Wall Street’ uit 2013 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Wolf of Wall Street is een titel uit het jaar 2013 in het genre ‘Biografie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.2, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Prime Video➡️ Ga meteen naar The Wolf of Wall Street bij Amazon Prime Video. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ CANAL+➡️ Ga meteen naar The Wolf of Wall Street bij CANAL+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Wolf of Wall Street bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Wolf of Wall Street bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
✔️ NetflixOp het moment van schrijven is de film ‘The Wolf of Wall Street’ in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen.
✔️ VideolandOp het moment van schrijven is de film ‘The Wolf of Wall Street’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar The Wolf of Wall Street

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Wolf of Wall Street bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, wel op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Eind jaren 80. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) is een aan drugs, drank en seks verslaafde effectenmakelaar, die door fraude multimiljonair wordt.

TitelThe Wolf of Wall Street
Jaar2013
SoortFilm
CategorieBiografie
IMDb-cijferGemiddeld 8.2 uit 10

Synopsis: CANAL+