The Witcher seizoen 1 staat nu op Netflix!

Door insiders wordt The Witcher al voor de komst bestempeld tot de nieuwe Game of Thrones! Nu weten we dat de release date van The Witcher seizoen 1 op 20 december 2019 zal liggen voor Netflix Nederland. Wat weten we tot nu toe over The Witcher S1 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Witcher over?

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boekenreeks en is een fantastisch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame jager op monsters, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een magiër met veel macht en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie personages zijn in ‘de nieuwe Game of Thrones‘ aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

The Witcher is ook op IMDb te vinden!

Wanneer komt The Witcher seizoen 1 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Witcher seizoen 1 op Netflix? We kunnen vanaf 20 december 2019 van de serie gaan genieten!

Kom er een The Witcher seizoen 2 of is S1 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is er nog geen bevestiging van het tweede seizoen van The Witcher. Mochten de geruchten van het verwachte succes waar zijn, dan kunnen we echter naar alle waarschijnlijkheid rekenen op een terugkeer!

Welke teaser of trailer is er van The Witcher?

De trailer van het eerste seizoen van The Witcher belooft al veel goeds… Kijk hem hieronder!


Wanneer komt The Witcher seizoen 1 op Netflix Nederland?

Op 20 december 2019 zal het eerste seizoen van The Witcher verschijnen op Netflix Nederland.The Witcher seizoen 1 Netflix