Hoe laat komt The Witcher op Netflix Nederland?

Op 20 december 2019 is het dan eindelijk zo ver! Dan verschijnt het The Witcher seizoen 1 op Netflix! Ben jij ook benieuwd hoe laat de serie op de streamingdienst in Nederland zal verschijnen? Wij geven het verlossende woord!


Hoe laat komt The Witcher op Netflix Nederland op 20 december 2019?

Op 20 december 2019 zal het eerste seizoen van The Witcher om 09:00 uur Nederlandse tijd verschijnen op Netflix! Als je hem dan nog niet meteen kan vinden, is het handig de app opnieuw op te starten of even in- en uit te loggen van je account.


Verhaal en trailer The Witcher

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boekenreeks en is een fantastisch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame jager op monsters, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een magiër met veel macht en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie personages zijn in ‘de nieuwe Game of Thrones‘ aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

The Witcher is ook op IMDb te vinden!

Kom er een The Witcher seizoen 2 of is S1 het laatste seizoen van de serie?

Yes, er komt een tweede seizoen van The Witcher! Alles wat we weten over dit tweede seizoen is te vinden op de pagina: The Witcher seizoen 2.