Waar kun je de serie ‘The Winchesters’ (2022-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Winchesters (2022-) online kijken kunnen. Deze spin-off serie van het razend populaire kijkcijferkanon Supernatural ging in de herfst van dit jaar in première, maar streamen in Nederland blijkt aanvankelijk nog lastig. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Winchesters’ (2022-) online kijken?

The Winchesters is een serie van Warner Bros. Television, waardoor hij sinds 1 november bij de videodienst HBO Max te streamen is. Het is echter een spin-off van Supernatural en die serie is op het moment van schrijven nog wél elders te zien: bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon. In de onderstaande tabel vind je echter welke streamingdiensten The Winchesters momenteel wel en niet in het aanbod van Nederland opgenomen hebben.

✔️ HBO MaxMomenteel stream je The Winchesters bij HBO Max. Hier kun je zowel naar The Winchesters kijken als naar alle vijftien seizoenen van de voorgaande serie Supernatural.
🔀 Amazon Prime VideoOok bij Amazons streamingdienst Prime Video zijn momenteel alle seizoenen van Supernatural te zien, al is de nieuwe spin-off er momenteel niet in het aanbod opgenomen. 👉 Bekijk meteen Supernatural bij Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Deze videodienst heeft deze titel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe serie is niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Winchesters nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie niet te vinden op het moment van schrijven.

Verhaal en trailer van ‘The Winchesters’ (2022-)

Het plot van The Winchesters is een spin-off van Supernatural en draait om het liefdesverhaal van John en Mary, nog voordat Sam en Dean er waren. Dean is wel degene uit wiens perspectief het verhaal verteld wordt. Leef mee met hoe de twee alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde, maar ook de hele wereld te redden.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Winchesters
Jaar2022-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
MakerJensen Ackles, Danneel Ackles
CastMeg Donnelly, Drake Rodger, Nida Khurshid, Jensen Ackles, Jojo Fleites