Waar kan ik de serie ‘The Wheel of Time’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Wheel of Time (2021) online kijken kunnen. De gloednieuwe fantasyserie is gebaseerd op de gelijknamige fantasy romans van Robert Jordan en de verwachtingen zijn torenhoog. Wordt dit de nieuwe Game of Thrones? In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar kun je de serie ‘The Wheel of Time’ (2021) online kijken?

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar The Wheel of Time bij Amazon Prime Video. De serie is exclusief hier te zien, omdat het een Original van de streamingdienst is.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+De serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Komt of staat de serie ‘The Wheel of Time’ uit 2021 op Netflix?

Veel mensen vragen zich af of The Wheel of Time nu of in de toekomst op Netflix te zien is of zal zijn. Helaas is de splinternieuwe hitserie nu niet op Netflix te zien en zal in de toekomst ook niet gebeuren. De reden hiervoor is simpel. Dit is een Original-serie van Amazon, wat betekent dat hij enkel en alleen op het video on demand-platform Prime Video te zien zal zijn. Via de rode knop hierboven kun je direct beginnen met kijken.

Verhaal en trailer van ‘The Wheel of Time’ (serie, 1 seizoen)

The Wheel Of Time is één van de populairste fantasy-series aller tijden en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken van de serie verkocht. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat en waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, wanneer ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

The Wheel of Time | Officiële 360 Graden Trailer | Prime Video NL

Streaming informatie over de serie

TitelThe Wheel of Time
SoortSerie
Jaar2021
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb8,4 uit 872 stemmen
MakerRafe Judkins
CastRosamund Pike, Daniel Henney, Josha Stradowski, Madeleine Madden, Zoe Robins, Marcus Rutherford, Maria Doyle Kennedy, Jan Petrina, Roman Dvorak
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon