Waar kun je de film ‘The Whale’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Whale (2022) online kijken kunnen. Deze film betekent de comeback van acteur Brendan Fraser, die er een Oscar voor Beste Acteur voor mee naar huis mocht nemen. Hij speelt de rol van een vader met ernstig overgewicht die probeer het contact met zijn zeventienjarige dochter te herstellen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Whale’ (2022) online kijken?

The Whale draait sinds 16 februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Whale bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op vrijdag 12 mei toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
PiclGa meteen naar The Whale bij Picl. Ook hier is geen abonnement nodig om de film te kijken, maar je kunt hem los huren via het filmhuis bij jou in de buurt.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+The Whale is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Whale nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Whale’ (2022)

Charlie (Brendan Fraser) leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijt geraakt. Toch probeert Charlie, vol hoop, het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie (Sadie Sink) te herstellen. Maar die neemt het hem kwalijk dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten. Langzaamaan ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die we zien, en hoe hij hoopt toch een vader voor Ellie te kunnen zijn. The Whale is zowel hartverwarmend als hartverscheurend. Aronofsky maakt je onderdeel van een leven waar je van weg wilt kijken, maar dat je tot tranen toe beroert.

Streaming informatie over de film

TitelThe Whale
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 57 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurDarren Aronofsky
CastBrendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton

Synopsis: Cinéart Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.