Nadat we er begin dit jaar achter kwamen dat 8 seizoenen van The Walking Dead terug op Netflix kwamen, en het negende seizoen van de serie vanaf 9 oktober 2019 te zien is, zijn we benieuwd naar deel 10. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Walking Dead S10 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Walking Dead over?

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Morgan en zijn zoon wat er aan de hand is.

Op IMDb wordt de serie The Walking Dead beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 10 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Walking Dead seizoen 10 op Netflix? Helaas is na de komst van seizoen 9 op 9 oktober 2019 nog niet bekend of en wanneer het tiende deel zal verschijnen op de streamingdienst in Nederland.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Walking Dead vind je hier 🍿

Komt er een The Walking Dead seizoen 11 of is S10 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, de komst van een elfde seizoen is laatst door de producenten bekendgemaakt!

Welke teaser of trailer is er van The Walking Dead seizoen 10?

Kijk hieronder de HEERLIJKE trailer van The Walking Dead seizoen 10!

The Walking Dead - Official Season 10 Trailer | SDCC 2019

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 10 op Netflix Nederland?

Jammer genoeg is nog niet bekend of en wanneer seizoen 10 van The Walking Dead op Netflix Nederland zal verschijnen.The Walking Dead seizoen 10 Netflix