The Walking Dead is terug op Netflix Nederland!

Netflix Nederland heeft eerder al via Twitter bekendgemaakt dat The Walking Dead, de vaakst illegaal gedownloade serie van 2018, terugkomt op de streamingdienst! Nu staan 8 seizoenen van de serie online! Tot oktober 2017 stond The Walking Dead op Netflix Nederland, maar toen is de populaire serie helaas verwijderd. In Nederland is de serie momenteel exclusief op Netflix en niet legaal te streamen via Videoland, Ziggo GO Movies & Series en Amazon Prime Video. Echte fans kunnen ook hier alle seizoenen halen, inclusief het negende seizoen!.

The Walking Dead op Netflix Nederland

Eerder kwam het volgende nieuws naar buiten. Via het Twitter account van Netflix Nederland is als reactie op de vraag ‘@NetflixNL komt The Walking Dead ooit nog terug??’ gegeven dat er mooi nieuws voor deze zaterdagochtend. Het antwoord is namelijk JA! The Walking Dead komt terug op Netflix Nederland!

Er werden hier door Netflix nog geen specifieke uitingen gedaan over wanneer de populaire serie weer op Netflix Nederland te zien is. Bij de vervolgvraag wanneer The Walking Dead terugkomt op Netflix laat het Twitteraccount weten: ‘Snel.’

The Walking Dead

The Walking Dead wordt door AMC niet omschreven als horror, maar eerder als een serie in de categorie drama. Het verhaal gaat niet over het uitroeien van walkers, maar eigenlijk meer over de toestand van mensen die proberen te overleven in zeer extreme omstandigheden. Zij zijn op zoek naar een veilige plaats waar ze schuilen van de zombies.

De personages veranderen zeer sterk tijdens de serie. Hun karakters en onderling vertrouwen zijn onderhevig aan sterke veranderingen, en ook komen meerdere ethische kwesties aan bod. Behalve dat zijn er geschillen over meningsverschillen tussen verschillende mensen. Op het begin lijkt de groep hecht te worden, maar iedereen handelt meer en meer op zijn of haar eigen houtje. Verder groeit het wantrouwen tussen de overlevenden, wat bijzonder gevaarlijk kan zijn door het wantrouwen tussen overlevenden van de zombie uitbraak. De zombies worden overigens met verschillende woorden aangesproken. Ze worden niet alleen walkers genoemd, maar ook lame-brains, roamers, lurkers, biters, en floaters. Het woord zombie wordt in de hele serie nooit uitgesproken.

Het genre van de serie wordt dus samengevat als drama, post-apocalyptische fictie, en thriller. De speelduur van een aflevering is 42 tot 67 minuten, en de serie is bedacht door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. De ontwikkelaar is Frank Darabont. Er zijn 123 afleveringen van The Walking Dead verspreid over 9 seizoenen. De serie komt uit de Verenigde Staten en is in het Engels opgenomen. 31 oktober 2010 werd de eerste aflevering uitgezonden.

Nu staat dus op Netflix The Walking Dead exclusief, in tegenstelling tot andere streamingplatforms zoals Videoland, Ziggo GO Movies & Series en Amazon Prime Video. The Walking Dead krijgt de volgende indrukwekkende scores op de grote platforms: IMDb 8.3 uit 10 en Tomatometer 80% uit 100. Echte fans kunnen hier alle seizoenen bestellen. Kijk hieronder ook de trailer van The Walking Dead!

Trailer

Wanneer komt The Walking Dead op Netflix Nederland?

Vanaf nu staat The Walking Dead op Netflix Nederland! Je kan genieten van acht seizoenen van de populaire serie. Veel kijkplezier op Netflix!

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.

Wanneer komt The Walking Dead op Netflix Nederland?

The Walking Dead staat nu op Netflix Nederland! Veel kijkplezier op Netflix met de nieuwste acht seizoenen van de populaire serie! The Walking Dead Netflix Nederland