Waar kan ik de film The Virtuoso (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Virtuoso (2021) online kijken kunnen. In deze splinternieuwe actiethriller schittert onder andere de legendarische Anthony Hopkins zij aan zij met Anson Mount, Abbie Cornish, David Morse, Diora Mount, Eddie Marsan, Richard Brake, Chris Perfetti en Lory Molino. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film The Virtuoso (2021) online kijken?

✅ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst kun je nu naar de film kijken. Ga direct naar The Virtuoso bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van The Virtuoso (2021)

Een slaperig stadje wordt wakker geschud wanneer een professionele huurmoordenaar een nieuwe opdracht accepteert. Ineens is het een stad vol gevaar, bedrog en moord.

Streaming informatie over de film

SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 50 minuten
CategorieActie, Thriller
IMDb4,9 uit 4.900 stemmen
RegisseurNick Stagliano
CastAnson Mount, Abbie Cornish, Anthony Hopkins, David Morse, Diora Mount, Eddie Marsan, Richard Brake, Chris Perfetti, Lory Molino