Waar kun je de film ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) online kijken kunnen. In deze film speelt cultacteur Nicolas Cage de rol van… Nicolas Cage. De metafilm vertelt in feite het verhaal van de acteur zelf en zou weleens dé comeback van de Oscarwinnaar kunnen betekenen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, CANAL+, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ (2022) online kijken?

Goed nieuws, want de Nicolas Cage-film is inmiddels te streamen in Nederland. Via de onderstaande tabel vind je de beschikbaarheid per streamingdienst.

CANAL+➡️ Ga meteen naar The Unbearable Weight of Massive Talent bij CANAL+. Hier kun je de film sinds 4 februari 2024 kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Unbearable Weight of Massive Talent bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film al in augustus 2022 aan zijn aanbod toegevoegd. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⌛️ Prime VideoVoorheen was de film hier bij Amazon Prime Video te zien, maar inmiddels is hij er uit het aanbod verwijderd. Dat is vooral jammer omdat je de eerste 30 dagen gratis kunt kijken als nieuwe abonnee. Of, en zoja wanneer, hij terugkeert is op dit moment nog niet bekend.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Unbearable Weight of Massive Talent niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeHet video on demand-platform SkyShowtime vertoont deze titel nu niet.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Unbearable Weight of Massive Talent nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ (2022)

In de actiekomedie The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage… Nicolas Cage! Werkloos en op de rand van de financiële afgrond ziet Cage zich gedwongen om een aanbod van maar liefst 1 miljoen dollar te accepteren om de verjaardag van superfan Javi (Pedro Pascal) bij te wonen. Aangekomen op Mallorca blijkt Javi hoofdverdachte in een groot CIA-onderzoek te zijn. Met een carrière die voor dit moment gebouwd is, moet de met een Oscar bekroonde Nicolas Cage de rol van zijn leven op zich nemen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.

Streaming informatie over de film

TitelThe Unbearable Weight of Massive Talent
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
IMDb7,0 uit 141.000 stemmen
RegisseurTom Gormican
CastNicolas Cage, Pedro Pascal, Neil Patrick Harris, Allesandra Mastronardi, Lily Sheen, Tiffany Haddish, Sharon Horgan

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.