Waar kun je de film ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) online kijken kunnen. In deze film speelt cultacteur Nicolas Cage de rol van… Nicolas Cage. De metafilm vertelt in feite het verhaal van de acteur zelf en zou weleens dé comeback van de Oscarwinnaar kunnen betekenen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ (2022) online kijken?

Goed nieuws, want de Nicolas Cage-film is sinds 21 december 2022 te streamen met een abonnement op de videodienst Amazon Prime Video, nadat het eerder al een paar maanden mogelijk was om hem te huren via TVOD-diensten. In de onderstaande tabel vind je de beschikbaarheid per streamingdienst.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar The Unbearable Weight of Massive Talent bij Amazon Prime Video. Deze streamingdienst heeft de titel aan zijn aanbod toegevoegd. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis naar alle films en series op het video on demand-platform.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Unbearable Weight of Massive Talent bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film vanaf donderdag 11 augustus 2022 aan haar aanbod toegevoegd. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Unbearable Weight of Massive Talent niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Unbearable Weight of Massive Talent nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ (2022)

In de actiekomedie The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage… Nicolas Cage! Werkloos en op de rand van de financiële afgrond ziet Cage zich gedwongen om een aanbod van maar liefst 1 miljoen dollar te accepteren om de verjaardag van superfan Javi (Pedro Pascal) bij te wonen. Aangekomen op Mallorca blijkt Javi hoofdverdachte in een groot CIA-onderzoek te zijn. Met een carrière die voor dit moment gebouwd is, moet de met een Oscar bekroonde Nicolas Cage de rol van zijn leven op zich nemen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.

The Unbearable Weight of Massive Talent (2022 Movie) Official Red Band Trailer – Nicolas Cage

Streaming informatie over de film

TitelThe Unbearable Weight of Massive Talent
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
IMDb7,1 uit 58.000 stemmen
RegisseurTom Gormican
CastNicolas Cage, Pedro Pascal, Neil Patrick Harris, Allesandra Mastronardi, Lily Sheen, Tiffany Haddish, Sharon Horgan

Synopsis: Independent Films

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.