Wanneer komt ‘The Umbrella Academy’ seizoen 4 op Netflix?

De muzikale superheldenserie ‘The Umbrella Academy’ is ontzettend populair en daarom is er veel vraag naar een vierde seizoen. In dit artikel beantwoorden we de meest gestelde vraag: wanneer komt The Umbrella Academy seizoen 4 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt The Umbrella Academy seizoen 4 op Netflix?

Het derde seizoen van The Umbrella Academy is pas net uit en toch is er al veel vraag naar of en wanneer er een vierde seizoen komt. Goed nieuws voor de fans: showrunner Steve Blackman heeft in een interview met The Wrap aangegeven dat hij al concrete plannen heeft voor een vierde seizoen. Hij heeft zijn ideeën zelfs al gepitcht aan Netflix.

Hoewel er officieel nog geen groen licht is gegeven door de streamingdienst, lijkt de kans dat er een vierde seizoen gaat komen dus erg groot, zeker gezien de grote populariteit van de serie. Wanneer dit nieuwe seizoen zal verschijnen, is op het moment van schrijven nog niet duidelijk. Uiteraard houden we je hier wel altijd van op de hoogte, dus volg vooral onze social media-kanalen voor het laatste nieuws.

Waar gaat het verhaal van The Umbrella Academy seizoen 3 over?

Nadat ze de doomsdag van 1963 hebben gestopt, keren de Umbrella Academy terug naar het heden, in de overtuiging dat ze de eerste apocalyps hebben voorkomen en deze godvergeten tijdlijn voor eens en voor altijd hebben gerepareerd. Maar na een kort moment van feestvieren, beseffen ze dat de dingen niet precies (oké, helemaal niet) zijn zoals ze ze achterlieten.

Wees welkom op de Sparrow Academy. Slim, stijlvol en ongeveer zo warm als een zee van ijsbergen. De Sparrows botsen onmiddellijk met de Umbrellas in een gewelddadige face-off die blijkt het minste van ieders zorgen te zijn. Door uitdagingen, verliezen en verrassingen van hun eigen – en omgaan met een ongeïdentificeerde destructieve entiteit die ravage aanricht in het universum (iets wat ze misschien hebben veroorzaakt) – is alles wat ze nu moeten doen papa’s nieuwe en mogelijk betere familie overtuigen om hen te helpen recht te zetten wat hun aankomst verkeerd maakte. Zullen ze een manier vinden om terug te keren naar hun pre-apocalyptische leven? Of is deze nieuwe wereld op het punt om meer dan alleen een hik in de tijdlijn te onthullen?

TitelThe Umbrella Academy
Jaar2019-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
IMDb8,0 uit 213.000 stemmen
RegisseurSteve Blackman, Jeremy Slater
CastElliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David, Javon ‘Wanna’ Walton, Jordan Claire Robbins
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een The Umbrella Academy seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is het nog niet duidelijk of er een vijfde seizoen van The Umbrella Academy aan gaat komen. Wat we wel weten, is dat showrunner Steve Blackman het niet per se ziet zitten. In een interview met The Wrap gaf hij aan dat het volgens hem “onvermijdelijk is dat een mogelijk vierde seizoen naar een ontknoping zal toewerken“. Dit is vooral omdat hij niet steeds op dezelfde grond wil verdergaan. “Op een gegeven moment weet ik ook niet meer waar het heen zou moeten gaan na seizoen 4.

Ook voor het publiek lijkt het Blackman goed om na vier seizoenen te stoppen. Al is het op dit moment nog niet met zekerheid te zeggen, het lijkt er dus wel op dat er nog maar één seizoen van The Umbrella Academy zit aan te komen.

Welke teaser of trailer is er van The Umbrella Academy seizoen 4?

Er is nog geen trailer gedeeld van het aankomende seizoen, maar je kunt de beelden van het derde seizoen wel alvast hieronder bekijken om in de stemming te komen.

The Umbrella Academy Season 3 | Official Trailer | Netflix

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je de serie The Umbrella Academy online kijken?

    De serie The Umbrella Academy is op dit moment alleen op Netflix te zien, omdat het een Original-serie van de streamingdienst is. Dit betekent dat je hem niet kunt zien op HBO Max, Videoland, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt seizoen 4 van The Umbrella Academy op Netflix?

    Het is nog niet duidelijk of er een vierde seizoen van The Umbrella Academy aan komt, al heeft de showrunner wel aangegeven dat er al concrete plannen zijn. Het is ook nog niet bekendgemaakt wanneer het nieuwe seizoen mogelijk zal verschijnen.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.