The Umbrella Academy | Netflix Kijktip

Deze geweldige nieuwe Netflix kijktip komt nieuw in februari op de streamingdienst. Sinds vrijdag 15 februari 2019 staat The Umbrella Academy op Netflix! In dit artikel zie je de trailer en lees je waar de serie over gaat.

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy begint wanneer over de wereld verspreid 43 kinderen worden geboren. Het vreemde is al dat hun moeders niet bevrucht zijn geweest door een man voor die bevalling. Sir Reginald Hargreeves is een rijke filantroop die besluit zeven van de kinderen te adopteren. Het blijkt dat de kinderen superkrachten bezitten en Sir Reginald Hargreeves wil die krachten inzetten voor een goede strijd. Hij overlijdt helaas vroeg, waarna de zeven kinderen weeskinderen worden.

Wanneer komt The Umbrella Academy op Netflix Nederland?

Op vrijdag 15 februari 2019 komt The Umbrella Academy seizoen 1 op Netflix Nederland! Vanaf nu kun je dus genieten van de eerste afleveringen van deze veelbelovende serie

Trailer

De trailer van The Umbrella Academy maakt ons al laaiend enthousiast voor de nieuwe serie. Dat belooft veel goeds voor de 15e van februari!

Netflix aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod.