The Umbrella Academy Test | Welk personage van de Netflix serie ben jij?

Ben je een geslepen leider zoals Luther? Of een held die doet voordat hij denkt, zoals Diego? Test hier welk personage uit de serie The Umbrella Academy jij bent!

Waar gaat het verhaal van The Umbrella Academy over?

The Umbrella Academy begint wanneer over de wereld verspreid 43 kinderen worden geboren. Het vreemde is al dat hun moeders niet bevrucht zijn geweest door een man voor die bevalling. Sir Reginald Hargreeves is een rijke filantroop die besluit zeven van de kinderen te adopteren. Het blijkt dat de kinderen superkrachten bezitten en Sir Reginald Hargreeves wil die krachten inzetten voor een goede strijd. Hij overlijdt helaas vroeg, waarna de zeven kinderen weeskinderen worden.

Op IMDb wordt de serie The Umbrella Academy beoordeeld met een 8.5 uit 10. Alle seizoenen van The Umbrella Academy haal je hier.

Wanneer komt The Umbrella Academy seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Umbrella Academy seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst heeft nog niks laten weten over de release date van een tweede seizoen op Netflix.

Kom er een The Umbrella Academy seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de lengte van de serie The Umbrella Academy. Helaas weten we dus nog niets over of er een derde seizoen van de populaire serie komt.

Welke teaser of trailer is er al van The Umbrella Academy seizoen 2?

Helaas is er nog geen teaser of trailer van The Umbrella Academy seizoen 2. Hieronder kun je genieten van de trailer van het eerste seizoen van The Umbrella Academy!

Wat weten we tot nu toe over The Umbrella Academy seizoen 2?

Helaas weten we nog niets over The Umbrella Academy seizoen 2 op Netflix. Wel is het bekend dat de acteurs uitermate enthousiast zijn over een vervolg van de serie. Zodra meer bekend is over een tweede seizoen zal dat hier geplaatst worden.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.

Welk personage van The Umbrella Academy op Netflix ben jij?

Doe hier de test met 8 vragen en kom erachter welk karakter van The Umbrella Academy op Netflix jij bent!The Umbrella Academy Seizoen 2 Netflix