‘The Tudors’ met Henry Cavill is opnieuw een echte hit: “Prachtige serie”

Koning Henry VIII leidde van 1491 tot 1547 een behoorlijk onstuimig leven. Zo versleet hij zes vrouwen en liet hij twee van hen na de break-up onthoofden. Affaires, obsessies en schandalen; het komt allemaal voorbij in het kostuumdrama The Tudors, dat van 2007 tot 2010 te zien was. Daarna is de serie al eens verschenen in het aanbod van Netflix en Amazon Prime Video en sinds kort is Viaplay aan de beurt. Hier kijk je nú naar de vier seizoenen en dat moet je zeker doen. Volgens kijkers op social media is dit namelijk een echte aanrader.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

‘The Tudors’ staat nu op Viaplay en wordt massaal gestreamd

Onlangs heeft Viaplay de serie The Tudors aan het aanbod toegevoegd. Dit kostuumdrama richt zich op het leven van de jonge koning Henry VIII. Vier seizoenen lang zien we hoe hij meerdere vrouwen verslijt en het ene na het andere schandaal ontketent, maar ook hoe zijn manier van leven de kerk en de wereld voorgoed veranderen.

De serie heeft hoofdrollen voor Jonathan Rhys Meyers (Vikings), Henry Cavill (The Witcher) en Natalie Dormer (Game of Thrones) en volgens kijkers is het een echte aanrader. Dit blijkt onder meer uit het IMDb-cijfer van een 8,1 uit 78.000 stemmen en de Average Audience Score op Rotten Tomatoes van maar liefst 80%. En hoewel de serie dus wat ouder is, zijn kijkers ook nu nog enthousiast.

Kijkers zijn nog steeds enthousiast over de serie

Zo vind je nu nog veel positieve reacties op social media. Kijkers noemen de serie prachtig, intens en fascinerend en zijn blij dat Viaplay hem aan het aanbod toegevoegd heeft. Bekijk hieronder een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze serie nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder (van het tweede seizoen) of bezoek direct de seriepagina van The Tudors op Disney+.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.