Actiefilm ‘The Tomorrow War’ met Chris Pratt is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft elke maand wel een paar grote highlights tussen de nieuwe releases. In juli 2021 is dat ongetwijfeld naast de romantische dramafilm After We Collided de keiharde actiefilm The Tomorrow War met de populaire acteur Chris Pratt in de hoofdrol. Vanaf vrijdag 2 juli 2021 is de film bij Prime Video te zien.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The Tomorrow War (film, 2021) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Prime Video in juli 2021 werden door Amazon al een aantal heerlijke titels bekendgemaakt. Zo verschijnen deze maand seizoen 3 van 4 Blocks, Manchester By The Sea, The Witch: A New-England Folktale, After We Collided, seizoen 2 van El Cid, Jolt en nog veel meer films en series online. Ook de heerlijke actiefilm The Tomorrow War met steracteur Chris Pratt voegt zich bij deze reeks.

Verhaal

In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd aansluiten. Onder de gerekruteerden is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester (Chris Pratt). Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper (Yvonne Strahovski) en zijn vervreemde vader (J.K. Simmons). Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

Trailer

THE TOMORROW WAR | Official Trailer | Prime Video

Cast en crew

The Tomorrow War is geregisseerd door Chris McKay en geschreven door Zach Dean. De productie is verzorgd door David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jules Daly, David Goyer, Adam Kolbrenner, Rob Cowan, Chris Pratt, Brian Oliver en Bradley J. Fischer en in de hoofdrollen spelen Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong en Keith Powers.


Details van de film

Titel: The Tomorrow War
Jaar: 2021
Soort: Film
Taal: Engels
Categorie: Sci-Fi, Drama, Avontuur, Actie, Komedie
Duur: 2 uur en 20 minuten
Regisseur: Chris McKay
Schrijver: Zach Dean
Cast: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson
IMDb: 7.0 uit 1.000 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over The Tomorrow War op Amazon Prime Video

  1. Vanaf wanneer kun je The Tomorrow War (2021) online bekijken?

    Vanaf 2 juli 2021 is de film The Tomorrow War in Nederland te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video.

  2. Waar kun je The Tomorrow War (gratis) online kijken?

    Bij Amazon Prime Video kun je 30 dagen gratis naar de film The Tomorrow War kijken, alvorens je besluit om een abonnement van €2.99 per maand op de streamingdienst te nemen. Klik op de rode knop bovenin dit artikel om direct de film te streamen.