Waar kan ik de serie The Stand online kijken?

Ontzettend veel mensen willen graag de populaire serie The Stand online kijken in Nederland. Deze serie uit 2020 telt nog maar 1 seizoen, maar weet op internet veel opzienbarende reacties op te wekken. Gelukkig is het ook hier in Nederland gewoon mogelijk om de serie legaal (en zelfs gratis) te streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Apple TV+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar kun je The Stand online kijken?

Amazon Prime Video met STARZPLAY: Je kunt deze serie kijken bij Amazon Prime Video met het aanvullende kanaal STARZPLAY. Bekijk de serie direct 30 dagen gratis op Amazon Prime Video.

Meer informatie over hoe dit precies werkt? Bekijk alle informatie over Amazon Prime Video Channels en lees meer over STARZPLAY bij Amazon Prime Video. Je kunt direct een gratis proefabonnement van 30 dagen bij Amazon Prime Video en 7 dagen bij STARZPLAY nemen om te beginnen met streamen zonder kosten.

Apple TV+ met STARZPLAY: De serie is ook op Apple TV+ te streamen met het kanaal STARZPLAY. Bekijk de serie direct 7 dagen gratis op Apple TV+.

Verhaal van The Stand (2020)

In ‘The Stand’ schetst Stephen King een postapocalyptische wereld lamgelegd door ziekte en verwikkeld in een strijd tussen goed en kwaad. Het lot van de mensheid ligt in de broze handen van de 108-jarige Moeder Abagail en een klein groepje overlevenden. Hun ergste nachtmerries worden belichaamd door een man met een venijnige lach en onvoorstelbare krachten: Randall Flagg, de duistere man.

The Stand (2020) Official Trailer [HD] - #Eternity

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Avontuur, Drama, Fantasy
IMDb: 5.4 uit 8.700 stemmen
Duur: 1 seizoen
Makers: Josh Boone, Benjamin Cavell
Cast: Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård, James Marsden
Kijken: Bekijk direct 30 dagen gratis bij Amazon Prime Video

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.