Waar kan ik de serie The Sopranos (1999) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie The Sopranos uit 1999. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 9.2 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Sopranos uit 1999 online kijken?

Ziggo Movies & Series: Bij Ziggo Movies & Series kun je deze titel zien. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken. Ga direct naar de serie op Ziggo Movies & Series.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van The Sopranos (1999)

De maffiabaas van New Jersey, Tony Soprano, houdt zich bezig met persoonlijke en professionele kwesties in zijn huis en zakenleven die zijn geestelijke toestand beïnvloeden, wat hem ertoe brengt om professionele psychiatrische begeleiding te zoeken.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 1999
Categorie: Misdaad, Drama
Makers: David Chase
Cast: James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco
IMDb: 9.2 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.