Dramafilm ‘The Son’ met Hugh Jackman is nu al te streamen

Als je genoten hebt van The Father, dan is ook de gloednieuwe dramafilm The Son een echte aanrader. Regisseur Florian Zeller keert terug en neemt topacteur Anthony Hopkins mee, maar verder brengt hij ons een heel nieuw verhaal. Hugh Jackman en Laura Dern spelen de hoofdrollen. De film verscheen in het najaar in de bioscoop en is al razendsnel naar je eigen thuisbioscoop gekomen; Pathé Thuis heeft hem op woensdag 8 februari toegevoegd.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit kun je verwachten van ‘The Son’

De Franse theaterregisseur Florian Zeller zette in 2020 zijn theaterstuk The Father om in een bioscoopfilm die ontzettend goed ontvangen werd. De film met Anthony Hopkins als een dementerende man kreeg op IMDb een dikke 8 en werd ook door recensenten geprezen. Met The Son brengt Zeller nu een informeel vervolg.

Wederom is Hopkins (Hannibal) te zien, maar het draait nu vooral allemaal om Peter (Wolverine‘s Hugh Jackman). Hij is gescheiden en besluit zijn zeventienjarige zoon Nicholas weer in huis te nemen omdat het allemaal niet zo goed met hem gaat. Lukt het hem om een betere vader te zijn dan zijn eigen vader (Hopkins) voor hem was? En is Nicholas eigenlijk wel te helpen? Overigens staat na The Father en The Son ook The Mother op het programma, maar wanneer die film verschijnt weten we nog niet.

THE SON | Official Trailer (2022)

‘The Son’ is sinds 8 februari te zien bij Pathé Thuis

Op woensdag 8 februari 2023 voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de film toe aan haar aanbod. Vanaf dat moment kun je hem huren voor €4,99 en kopen voor €9,99. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Een aantal jaar na de scheiding van zijn ouders voelt de sombere 17-jarige Nicholas zich niet langer thuis bij zijn moeder Kate (Laura Dern). Zijn vader Peter (Hugh Jackman) en diens nieuwe partner Beth (Vanessa Kirby) besluiten om Nicholas in huis te nemen in een poging zijn leven weer op de rit te krijgen. Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader (Anthony Hopkins) voor hem was. Maar zijn alle goedbedoelde zorgen genoeg om Nicholas te helpen? Na het zeer succesvolle The Father is binnenkort de nieuwe film van Florian Zeller The Son in de bioscopen te zien. Hugh Jackman, Laura Dern en Vanessa Kirby vertolken hierin de hoofdrollen. Anthony Hopkins vervolledigt de sterrencast.

TitelThe Son
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurFlorian Zeller
CastHugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby, Zen McGrath, Anthony Hopkins

Synopsis: The Searchers

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.