Direct na de komst van het eerste deel van The Society gaat het op social media al los. Iedereen wil weten wanneer het tweede deel van de hitserie er komt! Seizoen 1 staat vanaf 10 mei 2019 op Netflix Nederland en The Society seizoen 2 kunnen we volgens Netflix in 2020 verwachten. Wat weten we tot nu toe over The Society S2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Society over?

Een groep jongeren bevindt zich plots in een soort kopie van hun welgestelde stad in New England. Het enige verschil met hun thuis? Van hun ouders is geen spoor. De groep wil weten wat er met hen gebeurd is en hoe ze thuis kunnen komen, maar dat is allemaal niet zo makkelijk als het lijkt. De jongeren moeten samenwerken en een systeem bedenken om te overleven.

Op IMDb wordt de serie The Society beoordeeld met een 6.7 uit 10.

Wanneer komt The Society seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Society seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we alleen dat het tweede seizoen van de serie gaat komen in 2020. Een specifieke datum is door Netflix nog niet naar buiten gebracht.

Kom er een The Society seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de lengte van de serie The Society na seizoen 2. Helaas weten we dus nog niets over of er een derde seizoen van de populaire serie komt.

Welke teaser of trailer is er van The Society?

Geniet hier van de trailer van het eerste seizoen van The Society!

Wanneer komt The Society seizoen 2 op Netflix Nederland?

Helaas zijn er nog geen uitspraken gedaan over de vraag of er een The Society seizoen 2 komt, en zoja, wanneer die zal verschijnen op Netflix Nederland.The Society seizoen 2 Netflix