Wanneer komt ‘The Sinner’ seizoen 5 op Netflix?

Dikke kans dat je direct bent gaan bingewatchen toen het vierde seizoen van de misdaadserie The Sinner op Netflix verscheen in januari 2022. Benieuwd of er nog nieuwe afleveringen zullen verschijnen? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt The Sinner seizoen 5 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt The Sinner seizoen 5 op Netflix Nederland?

Helaas heeft USA Network besloten geen vijfde seizoen van The Sinner te maken. De mysterieuze misdaadserie eindigt na vier delen en er zal dus geen nieuwe release datum zijn om naar af te tellen. Wel hebben we een paar toffe kijktips voor je, want DARK, Mindhunter, Ozark en Black Mirror zijn minstens net zo spannend!

Waar gaat het verhaal van The Sinner over?

Wanneer een jonge moeder op onverklaarbare wijze een vreemdeling doodsteekt, worstelt een sympathieke detective om het mysterie te ontrafelen dat begraven ligt in haar ontbrekende herinneringen.

TitelThe Sinner
Jaar2017
SoortSerie
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Mystery
IMDb7,9 uit 105.000 stemmen
MakerDerek Simonds
CastBill Pullman, Jessica Hecht, Dohn Norwood, Matt Bomer, Jessica Biel, Christopher Abbott, Frances Fisher, Alice Kremelberg, Neal Huff
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een The Sinner seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Er komt geen vijfde seizoen van The Sinner, wat betekent dat ook een zesde deel is uitgesloten. Helaas is de serie ten einde gekomen na vier seizoenen.

Welke teaser of trailer is er van The Sinner seizoen 5?

Hieronder vind je de trailer van het vierde en allerlaatste seizoen van deze hitserie.