Vierde en laatste seizoen van ‘The Sinner’ is nu te zien op Netflix

Bitterzoet nieuws voor de fans van de serie The Sinner van USA Network. Het netwerk heeft namelijk besloten de serie, die origineel werd gepubliceerd als Limited Series, te verlengen met een vierde en tevens laatste seizoen. Inmiddels is bekend dat het nieuwe seizoen al heel snel naar Netflix komt in Nederland. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Sinner seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt The Sinner seizoen 4 op Netflix Nederland?

Eindelijk hebben we een datum te pakken! Onder de nieuwe films en series op Netflix in januari 2022 vallen veel toptitels, waaronder ook het vierde seizoen van The Sinner met de titel ‘Percy’. Vanaf 26 januari 2022 zal het nieuwe seizoen op het video on demand-platform te streamen zijn.

Waar kun je The Sinner online kijken in Nederland?

Op het moment van schrijven is The Sinner alleen te zien op Netflix in Nederland en niet op Disney+, Videoland, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten.

Wanneer komt The Sinner seizoen 4 op Netflix Nederland?

Vanaf 26 januari 2022 zal het vierde seizoen van The Sinner the zien zijn op Netflix.

→ Vergelijkbare series met The Sinner vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van The Sinner over?

Wanneer een jonge moeder op onverklaarbare wijze een vreemdeling doodsteekt, worstelt een sympathieke detective om het mysterie te ontrafelen dat begraven ligt in haar ontbrekende herinneringen.

TitelThe Sinner
Jaar2017
SoortSerie
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Mystery
IMDb7,9 uit 105.000 stemmen
MakerDerek Simonds
CastBill Pullman, Jessica Hecht, Dohn Norwood, Matt Bomer, Jessica Biel, Christopher Abbott, Frances Fisher, Alice Kremelberg, Neal Huff
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een The Sinner seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas heeft USA Network besloten geen vijfde seizoen van The Sinner te maken. De mysterieuze misdaadserie eindigt na vier delen.

Welke teaser of trailer is er van The Sinner seizoen 4?

Hieronder vind je de trailer van het vierde en allerlaatste seizoen van deze hitserie.