The Sinner verlengd met vierde seizoen op Netflix

Mooi nieuws voor de fans van de serie The Sinner van USA Network. Het netwerk heeft namelijk besloten de serie, die origineel werd gepubliceerd als Limited Series, inmiddels zelfs te verlengen met een vierde seizoen! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Sinner seizoen 4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Sinner over?

Detective Harry Ambrose keert terug naar zijn geboortestad in het plattelandse deel van New York on een vreselijke misdaad te onderzoeken. Twee ouders zijn vermoord door hun 11-jarige zoon zonder duidelijk motief. Als Ambrose zich realiseert dat er niks gewoons aan de jongen is of aan waar hij vandaan komt, trekt het onderzoek hem in de verborgen donkere geheimen van zijn geboorteplek. Hij moet strijden tegen hen die nergens stoppen om hun geheimen te beschreven en komt de mysterieuze Vera tegen, die een moeilijk puzzelstukje in deze spannende puzzel blijkt te zijn.

Titel: The Sinner
Soort: Serie
Jaar: 2017
Seizoenen: 4 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Maker: Derek Simonds
Cast: Bill Pullman, Dohn Norwood, Adam LeFevre
IMDb: 8.0 uit 74,388 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over The Sinner op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt The Sinner seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Sinner seizoen 4 op Netflix Nederland?

Op dit moment is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van The Sinner op Netflix Nederland zal verschijnen, maar het meest waarschijnlijk is dat dit in 2021 zal gebeuren. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met The Sinner vind je hier 🍿

Komt er een The Sinner seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is er nog niets bekend over de eventuele komst van een vijfde deel, maar we zullen het je op Streamwijzer laten weten zodra hier meer over bekend is.

Welke teaser of trailer is er van The Sinner seizoen 4?

Er is nog geen teaser of trailer van het nieuwste deel van The Sinner, maar gelukkig zijn de beelden van seizoen 3 wel beschikbaar om je vast op te warmen.

THE SINNER Season 3 Official Trailer (HD) Matt Bomer