The Sinner, de populaire Netflix serie, krijgt officieel een derde seizoen. Wat weten we tot nu toe over The Sinner seizoen 3 op Netflix? In dit artikel lees je alles wat we nu weten over The Sinner seizoen 3 op Netflix. Heb je geen Netflix en wil je wel The Sinner kijken? Je vindt alles van de serie hier.

Waar gaat het verhaal van The Sinner over?

Detective Harry Ambrose keert terug naar zijn geboortestad in het plattelandse deel van New York on een vreselijke misdaad te onderzoeken. Twee ouders zijn vermoord door hun 11-jarige zoon zonder duidelijk motief. Als Ambrose zich realiseert dat er niks gewoons aan de jongen is of aan waar hij vandaan komt, trekt het onderzoek hem in de verborgen donkere geheimen van zijn geboorteplek. Hij moet strijden tegen hen die nergens stoppen om hun geheimen te beschreven en komt de mysterieuze Vera tegen, die een moeilijk puzzelstukje in deze spannende puzzel blijkt te zijn.

Op IMDb wordt de serie The Sinner beoordeeld met een 8.0 uit 10. Alle seizoenen van The Sinner haal je hier.

Wanneer komt The Sinner seizoen 3 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Sinner seizoen 3 op Netflix? De streamingdienst heeft nog niks laten weten over de release date van het derde seizoen op Netflix. Het enige wat we weten is dat het derde seizoen er zal komen

Kom er een The Sinner seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de lengte van de serie The Sinner. Helaas weten we dus nog niets over of er een vierde seizoen van de populaire serie komt.

Welke teaser of trailer is er al van The Sinner seizoen 3?

Helaas is er nog geen teaser of trailer van The Sinner seizoen 3. Hieronder kun je genieten van de trailer van het tweede seizoen van The Sinner!

Wat weten we tot nu toe over The Sinner seizoen 3?

Helaas weten we nog niets over The Sinner seizoen 3 op Netflix, behalve dat het er zal komen. Zodra meer bekend is over het derde seizoen zal dat hier geplaatst worden.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.

Wanneer komt The Sinner seizoen 3 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niets bekend over wanneer het derde seizoen van de populaire serie The Sinner op Netflix Nederland zal verschijnen. Wel is bekend dat het derde seizoen zal verschijnen.The Sinner seizoen 3 Netflix