Waar kun je de serie ‘The Serpent Queen’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Serpent Queen (2022) online kijken kunnen. Deze gloednieuwe serie van Lionsgate+ rondom het verhaal van Catharina de Medici heeft een Nederlands tintje, want de acteur Barry Atsma vertolkt de rol van Montmorency. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, Canal+ Series, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Serpent Queen’ (2022) online kijken?

Er zijn op het moment van schrijven twee streamingdiensten in Nederland die The Serpent Queen vertonen. Allebei zijn toevallig ook interessant voor sportliefhebbers, want bij de ene kijk je ook naar alle wedstrijden uit onder andere Formule 1, Premier League – en Bundesliga-voetbal en bij de andere krijg je gratis ESPN in elk pakket met o.a. alle voetbalwedstrijden uit de Eredivisie. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar The Serpent Queen bij Viaplay. Hier is de gloednieuwe serie momenteel te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
✅ Canal+ Series➡️ Ga meteen naar The Serpent Queen bij Canal+ Series. Je kijkt nu de eerste week gratis en krijgt bij elk pakket standaard ook alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4 met onder andere Eredivisievoetbal, 60+ tv-zenders en meer.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Serpent Queen niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Serpent Queen’ (2022)

“The Serpent Queen” vertelt het verhaal van Catharina de Medici die, tegen alle verwachtingen in, een van de machtigste en langstzittende heersers in de Franse geschiedenis werd.

The Serpent Queen | Official Trailer | STARZ

Streaming informatie over de serie

TitelThe Serpent Queen
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama
IMDb7,6 uit 1.700 stemmen
MakerJustin Haythe
CastCharles Dance, Amrita Acharia, Colm Meaney, Barry Atsma, Adam Garcia, Raza Jaffrey, Naomi Battrick, Ray Panthaki, Enzo Cilenti, Nicholas Burns, Sennia Nanua, Danny Kirrane, Rebecca Gethings, Liv Hill, Kiruna Stamell, Antonia Clarke, George Jaques, Jade Croot, Samantha Morton

Synopsis: Viaplay

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.