Waar kun je de serie ‘The Serpent Queen’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Serpent Queen (2022) online kijken kunnen. Deze gloednieuwe serie van Lionsgate+ rondom het verhaal van Catharina de Medici heeft een Nederlands tintje, want de acteur Barry Atsma vertolkt de rol van Montmorency. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, CANAL+, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, SkyShowtime, Netflix, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Serpent Queen’ (2022) online kijken?

Er is op het moment van schrijven één streamingdiensten in Nederland die The Serpent Queen vertoont. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ Amazon Prime Video met MGM+➡️ Ga meteen naar The Serpent Queen bij Amazon Prime Video met MGM+. Als abonnee van Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je 14 dagen gratis het add-on kanaal MGM+ nemen. Daar zijn de beide seizoenen van ‘The Serpent Queen’ momenteel te streamen. Wie zich nu aanmeldt, kijkt de eerste 30 dagen gratis naar Amazon Prime Video.
⌛️ ViaplayVoorheen kon je hier kijken naar The Serpent Queen bij Viaplay. Bij onze laatste check was de titel echter niet meer in het aanbod aanwezig. Of, en zoja wanneer, hij terug zal keren is op het moment van schrijven nog niet bekend.
⌛️ CANAL+Eveneens kon je lange tijd hier kijken naar The Serpent Queen bij CANAL+, maar ook daar is de titel uit het aanbod verwijderd en zijn er momenteel geen updates over toekomstige veranderingen in de beschikbaarheid.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Serpent Queen niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Serpent Queen’ (2022)

“The Serpent Queen” vertelt het verhaal van Catharina de Medici die, tegen alle verwachtingen in, een van de machtigste en langstzittende heersers in de Franse geschiedenis werd.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Serpent Queen
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama
IMDb7,7 uit 7.000 stemmen
MakerJustin Haythe
CastCharles Dance, Amrita Acharia, Colm Meaney, Barry Atsma, Adam Garcia, Raza Jaffrey, Naomi Battrick, Ray Panthaki, Enzo Cilenti, Nicholas Burns, Sennia Nanua, Danny Kirrane, Rebecca Gethings, Liv Hill, Kiruna Stamell, Antonia Clarke, George Jaques, Jade Croot, Samantha Morton

Synopsis: Viaplay