Waar kun je de kerstserie ‘The Santa Clauses’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Santa Clauses (2022) online kijken kunnen. Tim Allen kruipt in de rol van de Kerstman die zijn magie verliest en op zoek gaat naar een geschikte vervanger. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Santa Clauses’ (2022) online kijken?

De serie The Santa Clauses is gemaakt door The Walt Disney Company, waardoor hij exclusief op de streamingdienst Disney+ te zien is. Op woensdag 16 november 2022 ging deze titel met Tim Allen in de hoofdrol er in première.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar The Santa Clauses op Disney+. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 15% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Santa Clauses niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Santa Clauses nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Uitzendschema van deze fonkelnieuwe kerstserie

Mocht je bij de première slechts een tweetal afleveringen van The Santa Clauses op Disney+ hebben gevonden, dan is dat geen foutje. Er wordt namelijk door Disney+ na de dubbele startafleveringen gewerkt door wekelijkse episodes voor deze titel. Aangezien er vijf afleveringen zullen verschijnen, weten we al dat de finale-episode uitkomt op woensdag 14 december. Hieronder vind je het complete uitzendschema met Nederlandse releasetijden.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Woensdag16 november 202209:00 uur
2Woensdag16 november 202209:00 uur
3Woensdag23 november 202209:00 uur
4Woensdag30 november 202209:00 uur
5Woensdag7 december 202209:00 uur
6Woensdag14 december 202209:00 uur

Verhaal en trailer van ‘The Santa Clauses’ (2022)

Scott Calvin is terug! Na 30 jaar als kerstman (ofwel Santa Claus) is hij opgewekter dan ooit. Maar kerstmis wordt steeds minder populair, en zijn magie als Santa is langzaam aan het vervagen. Scott krijgt het steeds moeilijker met zijn veeleisende taak, en ook zijn gezin heeft aandacht nodig. Dan ontdekt hij dat er een manier is om te stoppen als Santa, en gaat hij denken aan aftreden. Als hij een waardige opvolger kan vinden, hoopt hij een beter vader en echtgenoot te worden.

The Santa Clauses | Officiële Trailer | Disney+

Streaming informatie over de serie

TitelThe Santa Clauses
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 5 afleveringen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Familie
RegisseurJack Burditt
CastTim Allen, Elizabeth Mitchell, Kal Penn, Elizabeth Allen-Dick, Austin Kane, Rupali Redd, Devin Bright, Matilda Lawler, David Krumholtz

Synopsis: Disney+

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.