Actiethriller ‘The Protégé’ (2021) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de actiethriller The Protégé uit 2015 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 80% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. The Protégé is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay of Videoland, maar wel op Amazon Prime Video.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

The Protégé (2021) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was Legend nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 19 van 2022 is The Protégé de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Martin Campbell en heeft in de cast sterren als Maggie Q, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, David Rintoul, Patrick Malahide, Ray Fearon, Ori Pfeffer, Robert Patrick en Florin Piersic Jr. Deze week is The Protégé maar liefst 80% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €4,99. Je hebt tot en met maandag 16 mei 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘The Protégé’ (film, 2021)

Anna is als kind gered door de legendarische huurmoordenaar Moody en door hem opgeleid om hetzelfde te doen. Wanneer Moody echter op brute wijze wordt vermoord, zweert ze wraak te nemen en voor niemand te stoppen.

TitelThe Protégé
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 49 minuten
CategorieActie, Thriller
IMDb6,1 uit 28.000 stemmen
RegisseurMartin Campbell
CastMaggie Q, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, David Rintoul, Patrick Malahide, Ray Fearon, Ori Pfeffer, Robert Patrick, Florin Piersic Jr.

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film The Protégé uit 2021, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €4,99 (HD) / €4,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €9,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis