Wielerfilm ‘The Program’ (2015) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de wieler The Program uit 2015 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. The Program is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Viaplay, maar wel op HBO Max en Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

The Program (2015) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was een andere titel nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 28 van 2022 is The Program de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Stephen Frears en heeft in de cast sterren als Ben Foster, Chris O’Dowd, Lee Pace en Jesse Plemons. Deze week is The Program maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 18 juli 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘The Program’ (film, 2015)

Hoe kan het dat wielrenner Lance Armstrong opeens het peloton passeert tijdens bergetappes van de Tour de France? Sportjournalist David Walsh verdenkt hem van doping, maar staat alleen in zijn verdenkingen. Tot 2012.

TitelThe Program
SoortFilm
Jaar2015
TaalEngels
Duur1 uur en 39 minuten
CategorieDrama
IMDb6,5 uit 18.000 stemmen
RegisseurStephen Frears
CastBen Foster, Chris O’Dowd, Lee Pace, Jesse Plemons

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film The Program uit 2015, die normaal gesproken tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien is. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis