Waar kan ik de serie The Politician (2019) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie The Politician uit 2019. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 7.5 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Politician uit 2019 online kijken?

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de serie op Netflix.

Verhaal van The Politician (2019)

Payton Hobart, een student uit Santa Barbara, weet al sinds zijn zevende dat hij president van de Verenigde Staten wordt. Maar eerst zal hij het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal moeten bevaren: Saint Sebastian High School.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2019
Categorie: Komedie, Drama
Makers: Ian Brennan, Brad Falchuk, Ryan Murphy
Cast: Ben Platt, Zoey Deutch, Lucy Boynton
IMDb: 7.5 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.