Waar kun je de film ‘The Polar Express’ (2004) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Polar Express’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2004 met een IMDb-score van 6.6 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Polar Express’ uit 2004 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Polar Express is een titel uit het jaar 2004 in het genre ‘Familie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 6.6, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Amazon Prime Video ➡️ Ga meteen naar The Polar Express bij Prime Video. Bij deze streamingdienst van Amazon is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis ➡️ Ga meteen naar The Polar Express bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max Met een abonnement bij HBO Max kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+ Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Polar Express kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Polar Express.

Gratis online kijken naar The Polar Express

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Polar Express bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Laat op kerstavond, nadat de stad al slaapt, stapt een jongen op de mysterieuze trein die op hem wacht: de Polar Express. Wanneer de jongen op de Noordpool aankomt, krijgt hij van de Kerstman alle cadeaus die hij maar wil. De jongen vraagt echter alleen om een bel uit het harnas van een rendier van de Kerstman. Maar op weg naar huis raakt hij de bel kwijt. Op kerstochtend vindt de jongen de bel onder de kerstboom en wanneer hij met de bel rinkelt, maakt deze het mooiste geluid dat hij ooit heeft gehoord. Zijn moeder vindt het een mooie bel, maar vindt het spijtig dat de bel kapot is… want, weet je, alleen iemand die echt gelooft kan het geluid van de bel horen.

Titel The Polar Express
Jaar 2004
Soort Film
Categorie Familie
IMDb-cijfer Gemiddeld 6.6 uit 10
Synopsis: HBO Max